Ana içeriğe atla

Kansere Kesin Çözüm Kanser Otu(Yapışkan Andız Otu)

Manisaya bağlı Akhisarda, Seyitahmet Mahallesindeki bir türbede yaşamlarını sürdüren ve topladıkları otlarla kanserli hastalara şifa dağıttıklarını iddia eden Hasan Alemdar ve Lütfü Acet,kanseri yok eden otu keşfettiklerini söylüyorlar.
Kanser otu adı verdikleri bu otu mayıs ile temmuz ayları arasında dağlardan toplayıp kuruttuklarını ve kanser hastalarına ücretsiz bir şekilde Allah rızası için dağıttıklarını söylüyorlar...
Buraya kadar her şey normal,ama basında ve sosyal medyada çıkan haber ve bilgiler yukarıda yazdıklarımdan ibaret olduğu için haklı olarak insanların aklında bir çok soru işareti oluşmuş durumda; "bu ot ücretsizse neden bu otun ismi sır gibi saklanıyor,yaşlı başlı adamlar o dağlarda gezip bu otları toplayıp bin bir zahmetle kurutup sırf babalarının hayrına mı bu otu dağıtıyorlar,eğer hayrına dağıtıyorsalar bu ot neden ifşa edilmiyorda sır gibi saklanıyor,kanser otu gerçekten kanseri yok ediyor mu?" tarzında tepki ve sorularla insanlar sosyal medyada ve internette cevap arıyorlar...

Sosyal medyada çığ gibi yayılan fakat bir çok sorunun cevapsız kaldığı bu konuyu sizler için araştırdık "kanser otu nedir?,kanser otunun gerçek adı nedir?,kanser otu nerede bulunur?,kanser otu nasıl temin edilir?,kanser otu tüm kaser hastalarına ve tüm kanser çeşitlerine iyi gelir mi,kanser otu kansere iyi geliyor mu yoksa sahtekarlık ve düzmece mi" bu soruları tüm detaylarıyla sizler için araştırdık ve cevapladık.

Öncelikle kanser otu diye bahsedilen-bilinen otun adı; Latince"İnula-viscosa",halk arasında "yapışkan andız otu" olarak bilinen bir ot.Türkiyenin hemen hemen her bölgesinde mayıs ile ağustos ayları arasında bulabilirsiniz!..

Kanser Otunu dağıtan kişilerin adları : Hasan Alemdar ve Lütfü Acet
Kanser otu için İrtibat ve Telefon Numaraları : 05363930311-0539 765 30 69-05369717271
Kanser Otu-Yapışkan Andız otunun resmi: 
Kanseri Tedavi Eden Kanser Otu Yapışkan Andız Otu
Yapışkan Andız Otu

Kanser otu gerçekten ücretsiz mi dağıtılıyor,yoksa ticarete dönüştürülüp (parayla) ücret karşılığında mı satılıyor,kanser otunu dağıtan kişilerin amacı ticari mi yoksa Allah rızası için mi yapıyorlar,Hasan Alemdar ve Lütfü Acet amcalar dolandırıcı mı yoksa dürüst insanlar mı?

İşte bu soruların yanıtıAraştırmalarımız sonucunda Hasan Alemdar ve Lütfü Acet amcalarımızın gerçekten bu işi Allah rızası için yaptıklarını gördük,boyalı basında ve sosyal medyada insanlara kısıtlı bilgiler sunulduğu için insanlar haklı olarak bu olayın bir düzmece,bu kişilerinde bu otu satarak ticarete dönüştüren dolandırıcı ve düzenbaz olduklarını sanmışlar,fakat durum hiçte öyle değil,bu amcalarımız gerçekten bu otu dağlardan toplayıp kurutuyor ve ihtiyacı olan kişilere ücretsiz bir şekilde dağıtıyorlar,hoş o kadar emeğe karşılık ücret karşılığında da satabilirlerdi ama kesinlikle ücret talep etmiyorlar;
Lütfü amcaya sorduk; "peki kanser otu dediğiniz bu otun adını neden insanlardan sakladınız veya otun adını insanlarla paylaşmadınız?"
Cevap netti "kimse sormadı ki,hoş sorsalarda biz mektep görmüş insanlar değiliz,otun gerçek adını bilmiyorduk ki söyleyelim,yakın zamanda bizimle çekim yapmaya gelen televizyoncuyada yayında "Allah rızası için bu otu tanıyıp bilen varsa adını söylesin,bildirdirsin" diye söyledik,bu otun adını bilmediğimiz için,kanser hastası bir çok kişiye de şifa olunca otun adını kanser otu koyduk"diyor.
Bu amcalarımız otun adını bilmedikleri için gelip soran hastalara ancak toplayıp kuruttukları otlardan veriyorlarmış, topladıkları da bitince, bizzat insanları otu toplamaları için,otun yetiştiği yerlere götürüp gösteriyorlarmış.
Lütfü amcaya kanser otunun gerçek adını inula viscosa - yapışkan andız otu olduğunu söyleyince,"bunu diğer insanlara da söyleyin artık buralara kadar gelmesinler,ikamet ettikleri bölgelerden toplasınlar veya aktarlardan alsınlar" diyor ve ekliyor "yoksa bu kadar kalabalığa,bu kadar insana bu civarda ne ot dayanır nede ot kalır,öyle çok toplama yapıldı ki bir daha ki seneye bu ot buralarda bitermi (yetişirmi) diye endişeleniyoruz" diyorlar.
Dikkatimizi çeken bir diğer detayda basında çıkan haberlerin onları gerçekten çok yormuş ve bunaltmış olduğuydu,bulundukları türbenin önü Türkiyenin bir çok yerinden gelmiş farklı plakalı araçlarla dolu,kalabalıktan ve sorulardan bunalmış bir halleri var,zaten yaşları bir hayli ilerlemiş olan bu insanların bu kadar hengameye dayanacaklarını sanmıyorum.Birde üstüne bitkisel ürünler satan bazı firmalar bu amcalar hakkında sağlık bakanlığına şikayette bulunmuş Sağlık Müdürlüğü ekipleri de şikayet üzerine inceleme yapmış.İncelemenin ardından ücretsiz dahi olsa otun toplanıp dağıtılması için ruhsat olması gerektiğini belirtmişler. Hasan Alemdar ve Lütfü Acet’e ruhsatsız bu işi yapamayacakları konusunda uyarıda bulunmuşlar.
Biz amcalarımızı gördük bu kişiler asla dolandırıcı değil,topladıkları bitkileri ücret karşılığında satmıyorlar,zaten artık toplamayacaklarını,bunun için izinlerinin olmadığını,ancak kendileri için toplayabileceklerini söylüyorlar, "otun adıda bilindiğine göre artık bize ihtiyaç kalmadı,bu otu herkes bulup toplayıp yada aktarlardan alıp kullanabilirler" diyorlar.

Kanseri Tedavi Eden Yapışkan Andız Otu


Latincesi "İnula-viscosa" halk arasında "yapışkan andız otu", bir diğer adıyla "Kanser Otu" gerçekten kansere iyi geliyor mu yoksa uydurma mı?..

Yapışkan Andız Otunun Yıllardır Bilinen Etkilerinden Bazıları :

- Ekspektoran olarak (balgam söktürücü),
- Bazı solunum yolları hastalıklarında rahatlama sağlanması için diyaforetik (terletici) olarak,
- Antihelmintik etkisi sayesinde sindirim sistemindeki kurt ve parazitleri öldürerek düşürmek için,
- Mide fonksiyonlarına ve mide kanseri gibi bazı hastalıkların tedavisine yardımcı olmak amacıyla,
- Diüretik amaçlı (idrar söktürücü),
- Astım, bronşit, dinmeyen öksürük, tüberküloz nedeniyle meydana gelen öksürük gibi şikayetleri veya hastalıkları iyileştirmeye yardımcı olur.

Yapışkan andız otu yıllarca özellikle gırtlak kanseri ve göğüs kanserinde en etkili olmak üzere mide kanseri,kan kanseri,bağırsak kanseri,üst ve alt solunum yolları ile ilgi bütün rahatsızlıklarında kullanılmış ve olumlu sonuçlar alınmış bir bitki.
Bu otun kansere iyi gelip gelmediği konusunda ise uzmanlarca araştırması yapılmış ve kanıtlanmış,tıp literatürlerine geçmiş bir durum söz konusu değil.
Sağlık bakanlığımız şikayetler sonucunda saçma sapan uygulamalar yapmak yerine bu işin uzmanlarından oluşan bir ekip hazırlayıp bu ot hakkında bilimsel bir araştırma yapsalardı şayet,bizde bu otun kansere iyi gelip gelmediğini öğrenebilirdik!..Fakat böyle bir araştırma yapılmadığı için elimizde de bilimsel kanıtlar olmadığı için maalesef net bir şey söyleyemiyoruz.
Hem niye araştırma yapılsın ki; sonra ilaç tekelleri ne olacak,kanserden kazanılan milyarlarca dolarlar ilaç firmalarının kasalarına nasıl girecek?..Onun yerine bir ekip yollayıp protokolleri uygulamak en kolay yöntemdi ve öyle de yapıldı zaten.

Bu otu bir çok kaynaktan sizler için araştırdık,yapışkan andız otu hakkında gerçekten çok az araştırma yapılmış bu yüzden çok fazla bilgiye rastlayamadık ama kısaca şunu söyleyebiliriz ki; otun tüm kanser türlerine iyi gelmese de özellikle mide,göğüs,ak ciğer ve kara ciğer,solunum yolları ile ilgili kanser tedavilerinde kullanıldığını ve bir çok hastada iyi sonuçlar alındığını öğrendik.
Alınan olumlu yada olumsuz sonuçların kişiden kişiye,hastanın durumuna göre ve hastalığın evresine göre değişiklik gösterebileceği de edindiğimiz bilgiler arasında...Kısacası Kanser otu diye bilinen bu otu kullanıp kullanmamak size kalmış,şifa Allahtandır,ot ve otu bulan insanlar sadece birer aracı ve vesiledir...

Kanser Otu - Yapışkan Andız Otu Nasıl Kullanılır?

1 litre suyu kaynattıktan sonra 2-3 orta boy otun dalından elinizle bölerek kaynayan suyun içine atıp 10-15 dakika demleyin. Demledikten sonra cam bir sürahiye doldurun. Elde edilen 1 litre su sabah uyandıktan sonra akşam yatana kadar tüketilir. 21 gün bu işleme devam edilip hastalığınızın durumuna bakılacak. Büyük ölçüde değişme olması gerektiği söyleniyor.Değişme olmazsa küre 1 
hafta ara verilir ve 1 hafta aradan sonra bir 21 gün daha kür kullanılır. Daha da emin olmak isterseniz tekrar doktor kontrollerinden geçerek durumu teyit edebilirsiniz. 
Not : Kemoterapi gören hastalarda kemoterapi tedavisi bittikten sonra kullanılması gerekiyormuş,kemoterapi tedavisi görürken kullanılmaması öneriliyor.

Bu konu hakkında araştırmamızı istediğiniz aklınıza takılan başka sorular varsa,aşağıda yorum kısmına sorularınızı yazarak iletebilirsiniz!..


Yorumlar

  1. yapışkan andız otu30 Eylül 2016 00:31

    Lütfü Acet amca akhisarda oturuyor,bu kanser otu dedikleri ottan şifa bulan bir çok kişi varmış,bu otu kullandıktan sonra bu amcaya gelip teşekkürler eden dualar eden bir çok insan oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba benim cok yakinim mide kanseri hatta midesindeki 2 sm lik cok az daha fazlasi mitenin asagi kisminda 3-4 organa bitisik halde cok buyuk diyorlar. Doktor ameliyyan icin acti fakay onu ordan cikarmanin riskli oldugunu soyledi ve kapatti kemoterapi olmaz dedi. Bu durumca care dualarsa ve bu otlarda. Allah butun hastalara şifa versin. Sizce bu ot o kanseri yok ede bilirmi? Cok buyuk ama.

      Sil
    2. allah acil şifalar versin amin

      Sil
  2. Yapışkan andız otu ile ilgili inula viscosa cancer yazılınca yabancı kaynaklarda yapılmış çalışmalar ve makaleler var ingilizcem yeterli seviyede olmadığı için buraya yazamıyorum.Ancak ülkemizde bu tarz elimizin altında olupta o kadar araştırilmayan konu var ki bu nedenle hic şaşirmiyorum.Sizden ricam yurt dışı makalelerini cevirerek yaziniza eklerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak ettiğiniz ingilizce kaynaklar konusunda yardımcı olaiblirim. Mesleğim gereği konuyla ilgili bir miktar bilgi sahibiyim. Benim de annem bu hastalıktan müzdarip ve şu an batı tıbbının bittiği noktaya geldik. Kuzenimin tavsiyesiyle bu bitkiyi kullanmaya başladık. Verilen miktar önemli burada, araştırdığım kadarıyla bazı yan etkileri mevcut. Son zamanlarda yayımlanmış kaynaklara göre kanser üzerindeki kanıtlanmış. Bekleyip, göreceğiz.

      Sil
    2. Sonuç ne oldu acaba iyileşme ar mı? Bitkiyi nasıl kullanıyorsunuz detay verebilir misiniz?

      Sil
    3. seckin boz otu kullandinizmi ? faydasi oldumu? bilgilendirirseniz cok sewinirim. Allah razi olsun

      Sil
    4. 7 yasindaki kizimin beyninde tümor cikti.2bucuk aydir hala hastanedeyiz.ameliyat oldu.suan ni ameliyat daha olucak sant takilicak gun bekliyoruz.hastanede antiyotik aliyo hergun. Bu otu antibiyotik kullanirken versem zarari olur mu acaba.bilen yazsin lutfen.kemoterapiye daha hic baslamadik.herkese acil sifalar.

      Sil
  3. Merhaba dedem 71 yaşında mide kanseri bağırsak ve böbreklere metastaz yapmış ağızdan yeme içme yok ve oldukça zayıfladı direkt olarak beslenme amaçlı bağırsağa uç bağlandı mama ve su ile besleniyor bir tanıdığım bu ottan toplamış getirmiş bu gün kullanmaya başladık ama dediğim gibi bağırsaktan şırınga yardımı ile basıyoruz doğru yapıyoruzdur umarım cevap verirseniz sevinirim iyi çalışmalar hoşcakalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum. ALLAH şifasını versin . Merak ettiğim için yazıyorum. Bu otu kullanmaya başladıktan sonra bir değişiklik oldu mu hastalık sürecinde. Anladığım kadarıyla hastanız ileri bir safhada. Biz de yeni bir arayış içindeyiz.
      Tekrar ALLAHTAN şifa diler, ilginize teşekkür ederim.

      Sil
    2. öğretmen arkdaş babası da kullanmaya başladı ve kan değerleri hızlı bir şekilde düzeldiğini söyledi hatta kilo ve sağlık olarak da ilk ve sonra ki fotoğraflarını gösterdi. allah herkese acil şifalar versin. bu hasta kemoterapi gören bir hasta böbrek ve akciğerde yayılma var

      Sil
  4. Otu bende aldım akciğer kanserine iyi geliyormu annem ilk içtiğinde ilk gün istifra etti sebebi nedir

    YanıtlaSil
  5. babam 68 yaşında 3.evre yakın metassas akciğer kanseri teşhisiyle hafta başı kemo ve radyoterpiye başlıyacak,gitsem,alsam,içirsem kemo ve radyo ile etkileşirmi dersiniz ?Elif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gecmis olsun kardesim, bu ot yuksek yerlerde her tarafta var kaz daglari, egebolgesi tamamen, antalya, adana ve mersinde kesin oldugunu duydum.dikkat edilmesi yapiskanli olani.ben hollandadan akhisara gittim.lutfi amcayla gorustum.allah razi olsun.gercekten nur yuzlu ve allah rizasi icin yapan biri.hasan alemdar amcada buraya gelip gidenlerin sonradan onlari arayip bu ottan kendi bolgelerinde olduklarini soylediklerini anlatiyor.kemoterapiyle kullanmanizda bir mahzur yok.ben kolonkanseriyim 4.ncu evre karaciger3 ve karinbolgesinde lenfbezine ve akcigere atti.30.ncu kemoterapiyi bugun aldin 7/8 amaliyat gecirdim fakat maalesef atlatamadim.bu otu 4 gundur kullaniyorum.onklogumada soyledim kullanacagimi onunda onayini alarak basladim.c.rabbim safi adi yuzu gozu hurmetine insallah sifayi bulmami nasip eder.kemoterapiyi sordum kullanabilirsin dediler ama lazeri bilmiyorum.en sagliklisi dr unuza sormak.acil sifalar

      Sil
    2. Mehaba benim enistemde ayni sizin hastaliginiz ve 4 evresi sizi merak ettim iyilestinizmi bu ottan 7 gundur kullaniyor enistem allah tum hastalara sifa versin insallh

      Sil
  6. İngilterede yaşayan biri olarak ingilizcem olduğundan kanser otu yani inula viscosa cancer hakkında bir çok yabancı makale okudum,sanılanın aksine bu bitki hakkında bir çok araştırma yapılmış.Makalelerde okuduklarımı kısaca özetlemem gerekirse bu otun kanser hücrelerini yok ettiğini ve kansere çare için umut verici bir bitki olduğundan bahsediyor,bu bitki sadece kansere değil daha birçok hastalığa iyi geldiğinide söylüyorlar,hatta bir makalede bu otun turuvalı helenin yaşadığı dönemlerden beri kullanıldığını,helenin bir gün hastalandığını ve bu otun göklerin tanrısı tarafından helene gönderilen ot olarak bilindiğini yazıyor,bir makalede ise israilin bu otu binlerce dönüm ektiğinden,bu otu üreteye başladıklarından ve bu otu Türkiyeden getirdiklerini açık bir şekilde dile getiriorlar,malesef Türkiyede bu ot hakkında hiç bir araştırma yapılmamış,Türkye bu kunuda çok tembel ve umursamaz davranıyor,arkadaşlar türkçem biraz bozuk bu yüzden anlatabildiğim kadar anlattım umarım faydalı oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. malesef sadece tembellik meselesi değil benim Almanca ve ingilizcem var şunu söyliim TC de tamamen kötü niyetli ilaç sanayiler türlü yasaları bahane ederek hatta manisada ki amcanın bulunduğu bölgede otları imha etmeye başlamışlar adi şerefsizler.. ona göre dikkatli olun bu ilaç mafya çetesine karşı uyanık olun..

      Sil
  7. Sağlık Kütüphanesi7 Ekim 2016 15:42

    kemo ve radyoterpi görürken kullanılmaması gerektiği söyleniyor öncesinde ve sonrasıda kullanılabieceği yazyor kaynaklarda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilginiz için teşekkür ederim :(

      Sil
    2. Tesekkürler melek hanim cok güzel anlatmissiniz baska sayfalarda okudugunuz ingilizce yorumlarida buraya yazmanizi bekleriz. Unut veren bir yazi bu

      Sil
    3. Ben bugün 13 ekim 2016 lütfü amcayla birebir konustum telefonda dediki kemo ve isin tedavisindede mahsuru yok kullanin dedi

      Sil
    4. Iyi gunler babam akciger kanseri yara kalbe goden damari sarmis durumda kemoterapi goruyor ama kemoterapi cok halsiz ve gucsuz borakti.bu otu kemoterapi gununden kac gun once birakip kac gun sonra baslamak lazim.ibrahim saracoglunun kurleri icin 3 gun once ve sonrasinda baslyip birakin demislerdi bu ot da mi oyle olmali acaba.litfen cevap yazin cok onemli

      Sil
    5. Ekım ayının 22 sınde bende akhısara gıttım o gunden berı kullanıyorum kronıkakcıger hastasıyımve cok rahat bır sekılde balgam sokmeye basladım şifa nıyetıne devam

      Sil
    6. Merhaba hayat arkasim (billemedigim için bay veya bayan olarak hitap edemiyorum )lütfen rica etsem lütfü beyin numarasını bize verebilirmisiniz

      Sil
  8. Merhaba Elif hanım radyo ve kemo alırken kullanmayın diyor uzmanlar eğer o tedevilere ara verme gibi birşey söz konusu olursa hiç düşünmeden verin Allah yardımcınız olsun bu arada ben dedemi kaybettim 5 ekimde rahmetli oldu 120 kiloluk sapasağlam adam 1 ila 1,5 ayda sünger gibi suyu süzüldü 70 kilo kaldı ve vefat etti inşallah Babanız sıhhat bulur biz 4. Evredeydik nasip kısmet selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Tlha..çok üzgünüm :(
      Babamında avuç içlerinde ve parmak uçlarında kurumalar başladı "suyum çekiliyor" dediğinde ona öyle geliyor sanmıştım,ta ki yorumunu okuyana kadar :( Yokuş aşağı yuvarlandığımızı hissediyorum,Allahım bütün hastalara şifa versin :(

      Sil
    2. Talha kardesim dedeniz normal sekilde bu ottan kullandimi acaba?

      Sil
    3. neden yokuş aşağı gittiğinizi düşünüyorsunuz moraliniziyüksek tutun bende aynı sıkıntıları çektim ve şükür çok iyiym şimdi
      birde herkesin kanseri kendine özel karşılaştırma yaparak kafanızı karıştırmayın

      Sil
  9. Kan kanseri için dediniz lösemi içindemi geçerli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kan kanseri için de geçerli.

      Sil

  10. Inula viscosa (L.) izole onüç bileşiklerin antiproliferatif ve antimikrobiyal etkiler, bu çalışmada test edildi. antiproliferatif aktivite, MTT deneyi kullanılarak üç hücre çizgisinde karşı test edildi. mikrodilüsyon yöntemi iki Gram pozitif bakteriler, iki gram negatif bakteriler ve bir mantara karşı antimikrobiyal aktivitesi incelemek için kullanılmıştır. apoptotik aktivitesi TÜNEL kolorimetrik deneyi kullanılarak belirlendi. Taramalı elektron mikroskopisi, tedavi edilen kanser hücreleri ve bakterilerde morfolojik değişiklikleri incelemek için kullanılmıştır. Antiproliferatif aktivitesi, dört flavonoidler (nepetin, 3,3'-di-O-methylquercetin, hispidulin ve 3-o-methylquercetin) gözlendi. 3,3'-di-O-Methylquercetin ve 3-O-methylquercetin sırasıyla IC50 10.11 değerleri ile 11.23 ug / ml, MCF-7 hücreleri için selektif antiproliferatif aktivite gösterdi. Her iki bileşik tedavi edilen kanser hücrelerinde DNA fragmantasyonu, çekirdek yoğunlaşması ve apoptotik cisimlerin oluşumunun varlığı ile zan olarak apoptozu indükleyerek antiproliferatif etki gösterir. Inula viscosa antimikrobiyal etkisi, aynı zamanda, sırasıyla 62.5 ve 125 ug / ml, MIC Bacillus cereus inhibe 3,3'-di-O-methylquercetin ve 3-O-methyquercetin fark edildi. Salmonella typhimurium 125 ug / ml MIC her iki bileşikler tarafından inhibe edildi. 3,3'-di-O-Methylquercetin bakteriyel hücre duvarı ve sitoplazmik membran hasara neden olmuştur. Inula viscosa izole metillenmiş quercetins antikanser ve flavonoidler karşılaştırıldığında antimikrobiyal özelliklere sahip olan ve potansiyel antikanser ve antimikrobik maddeler olarak umut vericidir.
    Anahtar Kelimeler: flavonoidler; antikanser; antimikrobiyal; kuersetin; hispidulin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahattin bey yani bu testlerin ardindan herhalde kansere iyi geldigini net sekilde söyleyebiliyoruz öylemi?

      Sil
  11. Iyi gunler benim babam akciger kanseri 3. Evre yara kalbe kan pompalayan damari sarmis durumda.5 gundur falan bu otu kullaniyoruz.ama persembe gunu kemoterapi alacak o yuzden iki gun oncesi kestik.kemoterapiden iki gun sonra tekrar baslayacagiz.ama yorumlarda kemoterapi alinirken kullanilmamali denilmis.yani kemoterapi tedavisi bitene kadar hic mi kullanmamali yoksa dedigim gibi kemoterapi gununden iki gub once kesip iki gun sonra baslayarak mi kullanmali.babamin kemoterapi sureci bitmiyor.bu ucuncu 4 kurluk surec.yani toplam 10 defa kemkterapi aldi.ben bu otu mutlaka denemek istiyorum umut verici seylwr duyuyorum bana bir cevap yazan olursa cok sevinitim tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. oncelikle gecmis olsun benim babamda losemi hastasi kemosu hic bitmiyo nerdeyse. bende kemo alirken kullanmak istiyorum siz hala kullaniyormusunuz

      Sil
  12. Kurban bayraminin son günü manisaya gidip bu otu aldık annem.için kullandık cuma gün kullanma süresi doldu dün tahlillerini yaptrdk doktoru hastalığı tamamen sildini tahlilerinin temiz oldugunu söyledi elhamdülillah Rabbim ümmeti Muhammed e şifa versin insaallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anneniz ne kanseriydi ve kaç gün kullandı? Evresi neydi? Kemoterapi ya da Işın gördü mü?

      Sil
    2. Kullanma günü doldu dedinizde hanim efendi kac gün kullandiniz bu ot cayini acaba?

      Sil
    3. Daha geniş kapsamlı bir açıklama yaparsanız seviniriz

      Sil
    4. yalan söylüyor unknown sallıyor.dedesi hastaydı.şimdi anne olduç.neyin peşindesin ot mu satıyon

      Sil
  13. İstanbul ve gebzenin ağaç olmayan boş arazilerinde bu otyon çok var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de gördüm istanbulda var

      Sil
    2. Neresinde var Bend e istanbulda yaşıyorum

      Sil
  14. Ben meme kanseriyim ve bu ottan 10 gündür içiyorum.ama vucudumda acayip derecede kuruma ve pullanıp dökülme oldu.halbuki ben yağlı bir vücud yapısına sahibim acaba benim gibi olan varmı

    YanıtlaSil
  15. Degisim hissediyorsaniz demek iyi olan birseyler var Hariye hanim.

    YanıtlaSil
  16. Rabbim Hastalarımıza acil şifalar versin..Amin Amin Amin.

    YanıtlaSil
  17. Allah hepinizin yardımcısı oldun. Dilerim derdinize derman olur

    YanıtlaSil
  18. Midem ekşime yaptı bu ottan kaynatıp içtim 2 3 dakikada etkisini gösterip mide ekşimesi geçiyor. Bu otu akhisarda dededen aldım geldim kaynanam akciğer kanseri bu gün içmeye başladı. biraz inanmıyor ama zorlicam ve sonucu burda yazacam

    YanıtlaSil
  19. Bu ot izmir narlidere narbeldecok var yakin olanlar cikip toplasin

    YanıtlaSil
  20. Ben bir doktorum. Hanım pancreas kanseri bu otu kullanmaya başladık. Çok olmasa da hakkında yayınlar var. Fayda bekliyorum. Çünü otun ciddi yan etkisi yok. Rahatlıkla kullanıılabilir. kemoterapi ile de alınabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba eşiniz ne durumda nasıl

      Sil
    2. Merhaba .geçmiş olsun eşiniz şu an nasıl .otun faydasını gördünüz mu

      Sil
    3. Merhaba geçmiş olsun. eşiniz otun faydasını gördü mu

      Sil
  21. Hastalara allah şifa versin inşallah. Annem meme kanseri kemateropi alıyor. İlk kürden 6 gün sonra 7 gün boyunca otu kullandık. İkinci kürden 5 gün önce kullanmayı kestik. İkinci lütfen sonrada 7 gün kullandık. Hocaya kontrole gittik. Hoca kitlenin ufaldığını görüp " okudunmu ne yaptın buna" diye söyledi. Bu otu kullandığımızı bilmiyor. Ben bu otun etkili olduğunu düşünüyorum. Bana bu otu gönderenlerden allah razı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki kemoterapi ile olumsuz bir etkisi olmadı mı

      Sil
    2. Aksi Bir durum olmadı mı. Kemoterapi ile

      Sil
  22. Bu konuda yabancı bilim adamlarının yapmış oldukları bir çalışmayı yansıtan bir makale buldum, sonuç bölümünde antikanserojen olarak umut vericidir deniyor.

    YanıtlaSil
  23. Söz konusu makale başlığı "Antiproliferative, Antimicrobial and Apoptosis Inducing Effects of Compounds Isolated from Inula viscosa." Makaleyi googlede bu başlığı girerek bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  24. Bu otu bana gonderebilecek olan varmi inanin cok dua ederim kimsem yok kucuk kizimla oraya gitme sansim da yok
    :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yukarıda iletişim numaraları var onu arayın rica edin benim oğlum da lösemiden (AML) kemoterapi ile iyileşmişti ama sonuçları pek iyi çıkmadı tekrarlamasın diye bu yapışkan andız otunu kullanacağız çünkü tekrarlayınca kurtulamıyor

      Sil
  25. Bizde bugün başladık inşallah fayda görecek ben de burdan iyileştirici yazacağım annem rektum kanseri karaciğer met var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Aynı durum bizdeki. İletişim kurabilirmiyiz sizinle lütfen.

      Sil
  26. slm bu otun gerçekten faydası varmı bilgileriniz çok önemli kullananlar yada faydasını görenler yoruma cevap versin lütfen birde kemoterapi gören hastalar da kullana bilirler mi yetmiş yaşında hastamız ve vereceğiniz bilgilere göre alıp biran önce tedaviye başlamak istiyoruz çok önemli lütfen acil

    YanıtlaSil
  27. Allahını seven nolur bu amcaya ulaşmak için telefonlarını yazabilirmi. Mail adresim keremk1903@hotmail.com

    YanıtlaSil
  28. Prostat için de faydası var mı? Bizim buralarda bol bu ottan. Şifa yanıbaşımızda imiş haberimiz yok. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin

    YanıtlaSil
  29. Kendim denizliliyim ve hollandada yasiyorum. 2,5 senedir lenf kanseriyle savasiyorum(hodgkin turu). Bir kere yendim hastaligi ama hastalik geri geldi ve simdiye kadar 5 cesit kemoterapi kuru aldim. Ilk hastalagimda 1 cesit kemoterapi kuru aldim ve gecmisti hastaligim. Ikinci kez hastaladigimdan beri 4 cesit kemoterapi kuru aldim ve 2 cesit immunoterapi kuru aldim simdiye kadar. En son nisan 2016 da immunoterapiye basladim ve dokuz aydir hala kulaniyorum ilaci. Dort hafta once babam turkiyeden geldiginde getirdi bu ottan(agustos yada eylulde toplanmis).
    Burdaki yorumlarda gordugum gibi bana da bir kagit parcasina nasil kullanilmasi gerektigini yazilmis sekilde getirdi babam. Ben bu kagida uygun olarak kullandim ve otu 15-20 dakika kaynatip suzdukten sonra gunde 1 ve 1,5 litre arasi ictim. Bunu 2 hafta boyunca bu sekilde yaptiktan sonra lenf bezlerimin sistigini farkettim. Yani hastalik daha da kotuye gitmeye basladi. Cok sasirdim cunku internette her yerde kansere karsi faydalarinin oldugu yaziliydi(yerli/yabanci(israil basta olmak uzere) universite arastirmalari dahil).
    Sonra internette arastirmaya basladim(yabanci kaynaklardan) ve her okudugum yerde kullanim icin cayini demlemeniz gerektigini gordum. Bu cayi ozellikle yapraklardan ve cicekbaslarindan yapildigini gordum. Bu bilgilere ulastiktan sonra bastan basladim. Bu sefer once suyu kaynattim(1-2 litre, ben az kilolu(100 kilo) oldugum icin 2 litre kaynatiyorum, bunun birazi buhar olup gidiyor kaynayinca, kalan 1,5 litreden fazla oluyor).
    Su iyice kaynayinca atesi kestim ve bir avuc ici kadar(goz karari), 20-25 cicekbasi, yaprak ve sapi dahil suyun icine atip 10 saniye karitirip tencerenin kapagini kapattim. En az 20 dakika bekledim(bazen yarim saat veya fazla bekledim ama 20 dakika yeterli diye dusunuyorum) ve ardindan suyu bir surayiye suzdum. Suyun icine atmis oldugum otu da biraz soguduktan sonra elime alip icine biriken suyunu elimde sikarak surayinin icine sIktIm(sonucta cayi yapmaktaki amac ottaki ozu cikarmak). Bu sekilde kullanmaya 23-11-2016 da basladim.
    Pazar gunu(dorduncu gun) 27-11-2016 ilk kez lenf bezlerinin kuculdugunu hissetim, buna ilk yanlis kullanimda eklenen sislikler dahil(benim kanserli olan lenf bezlerim her iki koltukaltinda ve boyun/gerdan bolgesinde disardan iyi hissedebilecegin yerlerde, elimi boynuma yada koltukaltina koydugum zaman rahatlikla buyuyup kuculdugunu hissedebiliyorum, lenfoma/lenf kanseri olanlar bilir). Ilk kuculen lenf bezleri kucuk olan sisliklerdi.
    Simdi bugun 29-11-2016 30a baglayan gece yaziyorum bunu sizlere ve demin elimi boynuma attigimda buyuk sisliklerden birininde buyuklugunu kaybetmeye basladigini hissettim. Yani dogru sekilde kullanali 5 yada 5,5 gun olmus cunku ayin 24unde sabah daha yanlis sekilde hazirlanani icmistim. 24-11-2016 aksam yemeginden once ilk defa demleyipte ictim. onun icin daha kullanali 5 gun olmus. Dogru sekilde kullandiktan sonra cok faydasini gordum.
    Yani sonuc olarak soyleyebilirim ki: bitki KESINLIKLE kaynatmayin ama DEMLEYIN. Birtek tumor tipli kanserlere degil kan kanserleri grubuna giren kanserlere de faydali olduguna artik eminim(daha once boyle birsey okumamistim, yabanci bir kaynak haric oda kan kanserlerinede iyi geliyor gibi genel bir bilgi vermisti yani hastalik tipi yazmiyordu kaynakta). Kanser hastalarina siddetle tavsiye ediyorum. Ben kendim su an immunoterapiyle beraber kullaniyorum.
    Bundan doktorumun haberi ve izni var. Immunoterapilerde cay turu yan besin kullanmanizda cogu zaman bir sakinca gormuyor doktorlar ama doktorunuza danisip haber vermekte fayda var diye dusunuyorum. Kemoterapi kullananlara, cesitli kaynaklardan okuduguma gore ve doktorlarin bu tur isteklerdeki tutumunu bildigim icin(kendim kemoterapi alirken corek otu yagi kullanmak istemistim izin vermediler), tavsiye edilmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Benim eşime biyopsi yapıldı meme kanseri şüphesi var. Akhisarda getirttik otu iki gündür içiyor ama sizin ilk bahsettiğiniz gibi içiyor yani soğuk suya koyup kaynatarak yaptık. Şimdi sizin tarifi okuyunca sormak istedim. Etkisi nasıl? Otu nerden temin ettiniz. Bizzat Lütfi Acet ten mi aldınız. Rica etsem cevap yazar mısınız?

      Sil
  30. Karaciğer kanserine de iyi geliyomu acaba

    YanıtlaSil
  31. Manisa/Akhisar'agelip bu otu içip iyileşen çok insan var lütfen hangi tür kanser olursa olsun mutlaka bunu deneyin. 30 gün kullandığınızda faydasını göreceksiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bu ottan nasıl temin edebilirim. Yardımcı olur musunuz? Çok ihtiyacım var

      Sil
  32. Ya ben baktimda amcanin elindekiyle bizim gördüğümüz ot birbirinden çok farkli kurutulmuşda olsa benzemiyor benim gibi düşünüyonuzmu bir yardimci olsaniz lütfen

    YanıtlaSil
  33. prostat kanseri icin kullanıp deneyen arkadaşlarda varmı acaba.istanbulda oturuyoruz bu otdan buradada bulabilirmiyiz .

    YanıtlaSil
  34. Dedem akciğer kanseri ve beyine, kemiklere gırtlağa vücudun bazı organlarına sıçramış durumda. Aslında başında kemoterapiyi reddetti ve kanser hızla vücudu sardı. Sol kol ve bacağına felç indi. Takribi bir aydır yatıyor. Ve hiç kalkabilme durumu yok, idrar torbası da yanında onunla birlikte. Geçen haftaya kadar ayağa doğrultup çorba türü şeyler yiyebiliyordu. Son bir haftadır mamayla besleniyor. Artık yattığı yerden pipetle değil çay kaşığıyla beslenmeye başladı son günlerde... Bu otu görünce gittim hemen aldım. Kök halinde satılıyor aynı işlevi görüyormuş. Eve geldiğimde su bile içemedğini söylediler. Herkes ümidini kesmişti artık. Ambulans çağırdık, götürdüler serum verdiler ateşi çıkmış ondan içememiş hiç bişey.. Otu içirmek istediler tabi sadece bir kaşık olacak şekilde. Boğuluyormuş gibi oldu nefesi zor çekti içine panikledik haliyle. Sonrasında bir balgam ve rahatladı.. İki gün cesaret edemedik tekrar vermeye bitki çayını.Dün ne hareket etti ne sesi çıktı ne gözünü açtı. Yine ambulans... Fakat bu sefer hiç bişey yapmadan gönderdiler. Yapılacak bişey olmadığını söylediler. Umutsuz hastalarla daha çok ilgilenmeleri gerekiyor bence ama nerde... Neyse dün gece yani tam 24 saat önce amcam "içiricem" dedi zaten son nefesini vermek üzere diye düşündü. Boğuluyormuş gibi olduğu için korkumdan girmedim yanına. Bir kaşıkta olsa içirdi. Son 24 saatir hiç tepki vermeyen insan onu içtikten sonra "kolum uyuştu kaldırın" dedi. İlk iki kez fena öksürüp balgam atmış. Biraz zorlandı tabi... Şuan onu içireli sadece 24 saat oldu ve gün içinde ara ara içirdiler boğazı açıldığı için rahatsız etmedi ilk sefere oranla.. Ve şuan dedemin verdiği tepkileri söylüyorum. Sağlam bacağını ve kolunu hareket ettiriyor hatta yataktan aşağı sarkıp bildiğiniz spor yapıyor. Doğrulttuk oturdu ve yoğurt yedi. Pipetle de olsa çay içti. Sesi net ve anlalışılır bi şekilde bağırıyor.
    Hemen yazmak istedim şifa bundan gelecekse geç kalınmasın diye. Aynen söylendiği gibi bir litre kaynamış suya kökleri biraz rendeledim attım 15 dakika demlendikten sonra süzdüm. Hepsini içemiyor ama ara ara bayağı içti. Gün geçtikçe olanları yazmayı düşünüyorum. Allah herkese şifa versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun. Köklerini rendeledim demişsiniz. Ben otu kaynatiyoruz diye biliyorum sizin bahsettiğiniz bitki nasıl. Ben de akciğer kanseri ile mucadele ediyorum. Otunereden aldiginizi ve cayi nadol hazirladiginizı lutfen biraz ayrintili yazar misiniz. Teşekkürler.

      Sil
  35. Dedeme Andız otunu içirdiğimizin 3. günü...
    Dün bayağı konuştu hatta bizi yordu diyebiliriz :) Kar yiyeceğim diye tutturunca bir kaç kaşık verdik, ondan mütevellit muhtemelen akşamüzeri ateşlendi halsizleşti. Ateşlenmek bu tür hastalar için iyiymiş. Bugün fazla konuşmadı dünkü kadar,ama iyi.. Elma rendesi yedi, turşu suyu içti. Çok ses çıkartıyosunuz diye bize kızdı, espri dahi yapıyor. Bu arada Norodol adlı bir ilaç var ilk başta adamı ne hale sokmuştu. Gözleri kaydı, hiç hareket etmedi. Sonra araştırdık yaşlılarda açıklanamayan ölümlere sebep oluyormuş. Kullanıyorsanız yan etkilerine göz atın eğer farkettiyseniz tamamen kesin. Hayal görmesinde bir mahsur görmedik kestik. Doktora sorduğumuzda iyi yapmışsınız dedi zamanında ne diye verdiyse !
    Onu bırakınca kendine gelmişti. Daha sonra balgam dolduğu için 3 gün önceye kadar çok daha kötüydü. Boğazına yakın göğüs kafesinin üzerinde şişlik vardı, hiç ses çıkarmıyordu, dönmüyordu, kıpırdamıyordu, sol gözünde kızarıklık ve kayma hâlâ mevcuttu...
    ta ki bu ota kadar. Sadece üç gün içti o da ara ara kaşıkla.Gözü normale döndü gayet iyi bakıyor, o şişlik indi, konuşabiliyor, anlıyor, rahatça içecekleri içiyor, arada fırça çekiyor.Gün geçtikçe kötüleşen değilde şuan yatalak hastalar gibi. Ayrıca her geçen gün iyiye gidiyor. Tabi ki tedbir bizden takdir Allah'tan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hastanız şuan nasıl durum nedir bizimde hastamız şuan aynı aşamalardan geçiyor merak ettim ot işe yaradımı

      Sil
    2. Merhaba hastanızın durumu hakkında bilgi alabilir iyim aynı durumlarımız aşama aşama hepsi aynı bizde ottan getirttik dün bugün başladık hastamız istifra ediyor sizdede oldumu lütfen görürseniz bir bilgi verirmisiniz

      Sil
  36. Hastalık dert Allah'tan gelen en güzel işarettir şifa'yı anca Allah verir ama şifa'yı aramak lazım andiz bitkinin bende araştırdım ve gerçekten çoğu hastalığa iyi geliyor ve Akhisar daki amacayı aradım ulaşamadım ve bu bitkin çoğu yetişiyor diye bişey yok belirli bölgelerde yetişiyor ege ve Akdeniz bölgesinde yetişiyor ona benzer otlar olabilir ve her bitkiyide içmeyin bu bitkinin şifa vereceğine inanıyorum Son olarak bütün samimiyetle söylüyorum kansere karşı bir bitki var zerdeçal diye bir bitki her türlü kanser hastalığa caredir ve herkese tavsiye ediyorum istersiniz araştıra bilirsiniz Rabbim amansız hastalığı olan bütün insanlara Rahman Rahim İsminin Hürmetine Şifa versin İnşallah Umudunuz kaybetmeyin Allah var Gam Kederi Sıkıntıyı Etmeyin Dert veren Allah Dermanida Verir Elbet...

    YanıtlaSil
  37. ben adanadan bulabildim otu ama hiç yaprak ve kök yok. sadece sapı ve kurutulmuş çiçekleri var. bu hali ile nasıl kullanılır fayda SAĞLARMI .lÜTFEN BİLGİSİ OLAN YAZARMI ?

    YanıtlaSil
  38. ben adanadan bulabildim otu ama hiç yaprak ve kök yok. sadece sapı ve kurutulmuş çiçekleri var. bu hali ile nasıl kullanılır fayda SAĞLARMI .lÜTFEN BİLGİSİ OLAN YAZARMI ?

    YanıtlaSil
  39. bU YAPIŞKAN ANDIZ OTU nu sadece çiçekleri ve sapını bulabildim. üzerinde hiç yaprak yok.herhalde iyice kuruyunca zamanından sonra toplanmış. bunu kullanmak mümkünmü ? bielenler yardımcı olurmu

    YanıtlaSil
  40. Bende aldım Manisa'dan ama annem kullanmayı reddetti bilmediğim otları kullanmam dedi ve son evrede ona kaybedecek birşeyi olmadığını söyleyemiyorum ... napmalıyız bilemedim

    YanıtlaSil
  41. Lütfen yardim edin babam cok hasta bu tlfon numaralarina ulasamiyorum bana en acikindem lazim belki sifa buluruz bana cevap verin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de ot mevcut isterseniz gönderebiliriz

      Sil
    2. E mailini yazarsan sana yardimci olmaya calisirim

      Sil
    3. Eşşek sutunu deneyin anne sutune esdeger benim babam da akciger kanseri beyinde metastaz yapti beyin cerrahi ayakta yuruyor olmasi mucize dedi deneyin ama her eşşek sutu satiyorum diyenden almayin ben gözumun onunde sagdirip aliyorum vermiş olsun insallah safi ismi hurmetine şifa allahım inanıyorum ki hastalık var rabbim sifasinida veriyor.

      Sil
  42. merhaba bu otu kullanıp fayda gören kimse var mı ?

    YanıtlaSil
  43. Mail ile ulasirsan Lütfü amcaya ulasman icin yardimci olabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. numarasını bi şekilde sizden alabilir miyiz? kimsesi olmayan yetim bi genç kız için çok öenmli ve acil size nerden ulaşabiliriz????

      Sil
  44. annem beyin timörü 7 kardeşiz 62 yaşında bu otun faydası olurmu

    YanıtlaSil
  45. Insanlar ne tuhaf. Insanoglunun tamamen kimyasaldan ürettigi bütün vücudu maf eden kemoterapiyi alirken hic tereddüt etmiyorda, Allahin yarattigi bitkiden korkuyor

    YanıtlaSil
  46. Beyin tümörleri ne iyi geliyormu kullanan varmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eVET ŞU AN HAC VAZİFESNİ YAPAN mANİSALI BİR ABLAMIZ BU BİTKİ İLE BEYİN KANSERİNĞ ALLAHIN iZN İLE YENDİ VE HACCA GTTİ 2018 Ağustos.

      Sil
  47. Arkadaşımın babası prostat ve akciğer kanseri 3. Evre idi bu otla 15 günde 1. Evreye düştü hiç bir yan etkisi yok kemoterapi almayın korkmadan bu otu günde 6 bardak için

    YanıtlaSil
  48. Merhabalar. Ben bu yaz sonu aşırı rüzgarlı ve yağmurlu bir tepede bahçe düzenlemesi yaptığım ve kendimi korumadığım için zaturre oldum ancak tedavim için dahiliyeciye gitmiştim. Hastalığımda iyiye değil kötüye gidiş olunca göğüs hastalıklarına gittim ve tam bir ayın sonunda sağ akciğer alt lob'undaki iltihaplanmanın tedavi edilebildiğini gördük ama dermansızlık devam ediyordu. Yaygınlaşmış kanser hastası için bir yakınıma getirttiğimiz ama bir türlü içmeye ikna edemediğimiz bu otu demleyip 21 gün kendim bizzat içtim. Dermansızlık, yorgunluk ve umutsuzluk gibi olumsuzlukların tamamı geçti, bağırsak düzensizliğim ve mide ekşimesi gibi,soğuk algınlığının neden olabileceği sıkıntılarım geçti. Kemoterapi veya radyoterapi esnasında kullanıp kullanılmadığını soran arkadaşlar için şunu söyleyebilirim; hastalarınız için çay veya su gibi bir şey içmenin sakıncası yoksa bu "Yapışkan Andız Otu"'nun çayının günde 1-1,5 lt. kadar tüketilmesinin bir sakıncasının olacağını sanmıyorum. Aleyhte ispat edilmiş bilimsel çalışma sonuçları yoksa bu konuyu tartışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hastalık 3 ncü evreye veya son aşamaya gelmiş ise ne kaybedilecek ki? Bu işin ticaretini yapmayan beyefendilerden bende birkaç tutam edindiğim ot ve anadolu otlarının şifalarını kullanan birisi olarak tavsiye ederim. O nedenle bıraksınlar, ormanlarımız, arazilerimiz, meralarımız apartman olmasın doğa kendini yenilesin ve Allah'ın en güzel yaratığı insanoğlu yine Allah'ın insanlarına bahşettiği bu şifalı otları kullansınlar. Ayrıca fazla bir bilgi daha: Evimde kendimize yetecek kadar sürekli Sarı Kantaron otunun çiçeğinin saf zeytinyağı ile yapılmış yağı ve otu, kalp damarlarını açan kavun tarlalarının azgın dikeni (Çoban Çökerten) bulunurdu. Şimdi ihmal ettik eski ilgiyi göstermedik ama tekrar nasip olursa bu Mayıs-Ağustos ayında eski alışkanlıklarıma geri dönmeyi düşünüyorum. Çünkü, tıkalı kalp damarlarımı ot içerek açmış birisi olarak diyorum ki, şifa tabiatın içindedir. Allah yardımcınız olsun. Hastalarınıza şifa, yakınlarına sabır ve kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  49. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  50. Selam arkadaslar andız otu ile andiz kökü aynımı

    YanıtlaSil
  51. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  52. Hasan Alemdar ve Lütfü Acet Kanser otu için İrtibat ve Telefon Numaraları : 05363930311-0539 765 30 69-05369717271

    YanıtlaSil
  53. kecen yil Annemde rahim agzi kanseri bulundu/ tedavi aldi kecmedi/ bugunlerde ximyaterapi dyor doktor/ rahim agzi kanseri olupda bu bitki ile tedavi olan varsa yazsin bizleride UMUTLANDIRSIN

    YanıtlaSil
  54. Merhabalar arkadaslar/ bilen varsa desin/ Andiz otu ile andiz koku ayni seymi ??? Ben andiz koku aldim kaynatdim yesil rengi oldu/ baska yerde gorduyum reng kirmiziydi/ Bilan varsa soylesin andiz koku ile andiz atu ayni seymi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cevap alamadımandiz yapragı andiz kökü ayni olsa gerek andız kökü kaynayınca çaydan farki yok renk olarak

      Sil
  55. merhaba arkadaşlar...bende rahim kanseriyim yenı öğrendım 36 yasındayım..bu otu manisa seyit ahmet mahallesinden muhtar yaşar ali dalgın beyden temin ettim ..kargo ile bana gönderdi..ben muğlalıyım.köyde yaşıyorum..bu otu yaşadğım köyde su olmayan bölgelerde gördum..yaşar beye anlattım çekip resmını göndereceğim kendisine..eğer bu ot gercekten yapışkan andız otu ise teyedini olumlu alırsam sizlerede gönderme şansım olur..bana gelen otu bugunden itibaren başlayacağım kullanmaya..inş hep beraber üstesinden gelırız..herkese geçmiş olsun..muğla ortaca fevziye köyunden selemalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Selin hanim/ Annemde rahim kanseri/ biz bu otu gec oyrendik/ amma dunden kullanmaya basladik/ INSALLAH iyi olursunuz hepiniz/ AMIN/ Annemin durumunu yazacam kullandiktan sonra

      Sil
    2. Merhabalar/ Selin hanim otu kullandinizmi? nasil oldunuz? iyi geldimi ?

      Sil
  56. Bir not da benden:
    Kuzenimin hanımı 1. Aşamada gırtlak kanseri olduğu tespit edildi…
    3 üniversite de uzmanlarınca hastalık tetkik edildi tespit edildi tedavisi için;
    Bir üniversite hastanesinde kalıcı trakeostomi yöntemi ile
    Diğerinde trakeostomi yöntemi ile ameliyat edilerek ilgili dokuların temizlenerek tedavi yoluna gidilebileceği söylendi.
    Üçüncü Üniversitede ise radyo terapi kemoterapi alınarak tedavi yoluna gidildi. Tedavi Sonrasında 21 günlük yapışkan andız otu (kanser otu) çayını günlük olarak 1-1.5litre arası demlenip soğuk çay olarak içildi. Şu anda yapılan tetkikler sonrasında kanser hücrelerinden eser kalmadığı terspit edildi.
    yapışkan andız otu (kanser otu) Türkiye’nin her yerinde dere kenarlarında ve yamaçlarında, dağ eteklerinde ve deniz kenarlarına akan nehir yataklarının kenarında bolca yetişiyor. aktarlarda yapışkan andız otu olarak satılıyor ucuz da.
    Kanser otuyapışkan andız otu) SİMSARLARINA KANMAYIN… Bu ot Anadolunun her yerinde var Bir bilenle hatta internetteki bitki resimlerini bakarak bulabilirsiniz…
    Bulunca yapacağınız bitki çayı demler gibi demleyip, soğuk olarak gün boyunca 1-1.5 litre içmek… Sonucunu da tetkik ettirmek…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verdiğiniz bilğilere teşekkürler .Ancak bir çok tedavi sonrası yapıldığı için bir değer ifade etmiyor

      Sil
  57. aynisi ankarada bir hanimdada oldu kardesim onuda ben yönlendirdim bu ota 30 gunde 3 v3 5 cm lik zümärleri söktü atti herkese siddetle tavsiye ediyorum ve de acil sifalar diliyorum ekim ayindan bedi 4 kisiye verdik hepsinden olumlu sonuclar geliyor cok sükür.

    YanıtlaSil
  58. Babam son evre safra yolları kanseri. Herşey geçen sene Mart ayında zuhur etti. Önce safra kesesinde çamur var dediler . Kapalı operasyonla safra alındı. Sonra patoloji sonucunda tümör tespit esildi. Acil ameliyata aldılar safra kesesi yatağı ve karaciğerin bir kısmı alındı . Akabinde radyoterapi gördük olumlu sonuç aldık fakat bir kaç ay geçmeden hastalık tekrar nüks etti. Kemoterapi akmaya başladık fakat daha 2 . Kürü bitiremeden kan değerleri olumsuz çıkmaya başladı . Sarılık geçirdi ve drenaj takıldı. Farklı hastanelere götürdük . Tarama , mr , ultrason derken . Doktorlar yapacak bir şey yok diyorlar . :( babam henüz 52 yaşında . Ailece çok zor durumlardan geçiyoruz her hasta yakını gibi. Son çare olarak bugün siparişini verdim. Hasan bey de otun kalmadığını söyleyerek birine yönlendirdi. Rabbim tüm hastalara şifa , yakınlarına sabır versin. Olumlu ya da olumsuz geri bildirimleri paylaşacağım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba kürü uyguladınızmı sonuçlarını paylaşbilir misiniz teşekkürler

      Sil
  59. Butun hastalara acil sifalar dilerim.ben hollandada yasiyorum kalinbagirsak kanseriyim.2 bagirsak amaliyati, karacigere attigi icin 3 kere karaciger amaliyati oldum.3 yildirda kemoterapi aliyorum toplam 28 seans aldim.fakat devamli geri geliyor.6 ay once bu andiz otunu duydum izine giden manisali bir dostuma rica ettim.oda sag olsun temin etti.fakat kemoterapi gordugum icin kullanamadim.2 gun hastaneden serum olarak aliyorum.sonra 15 gun evde hap olarak kemoterapi hapi kullaniyorum.sadece 6 gun kullanmiyorum.o bakimdan kullanamadim
    Yorumlarda kemoterapi ile kullanmayin dedigi icin...burada hollandali bir bayanda bana otu temin eden arkadasdan duymus.bagirsaginda 7, 5 cm tumor varmis kemotetapi felan olmus faydasi olmamis.amaliyat gunu beklerken bu olayi duymus.akhisara gitmis hasan amcayi bulmus otu almis 21 gun kullanmis.hollandaya geri dondugunde mr cektiriyorlar tumorden eser kalmamis.dr lar saskin pet scan cektiriyorlar kanserden hic bir kalinti yokmus.dr soylemis ama onlar mumkun degil olmaz,bu daha onceki almis oldugun kemoterapidendir demisler.persembe gunu 29 uncu kuur icin hastahaneye gidecegim onkologuma bu olayi anlatip.ya bir ay turkiyeye gidecegim veya bendekini kullanacagim.insallah sifa bulurum.yalniz 6 aydir arastiriyorum bu otu.ankara, mersin, adana, antalyadada var.mayis ayinda toplanmaya agustos sonuna kadar devam ediyormus.cicek acmadan once toplanacakmis.kaz daglarindada vardir diye tahmin ediyorum.yapiskan andiz otu.her kese c.allahtan acil sifalar dilerim

    YanıtlaSil
  60. Akhisarli biri olarak Yaz gelince toplasak iyi olur

    YanıtlaSil
  61. Beyin tümörüne bir faydası yoksanırım annem 4 aydor içiyor ve bir gelişme yok

    YanıtlaSil
  62. Merhaba.gercekden ise yariyormu andiz otu?her yerde ayni mi bu ot?

    YanıtlaSil
  63. Andiz otu yerine andiz koku kullanilsa ayni etkiyi gosterirmi lutfen soyleyin

    YanıtlaSil
  64. Lutfen cevap yazin andiz itu yerine andiz koku kullanirsak olurmu fayda verirmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapışkan andız otunun kendisi daha faydalı kardeşim... kanser otu kökü hakkında fazla bir bilgi yok internette yabancı kaynaklardan da araştırdım ama yapışkan adız otu kökü hakkında net olarak kendisi yerine kökü kullanılabilir gibi net bir bilgiye rastlayamadım

      Sil
  65. Andız otunun kökünden kasıt;topraktan çıkartılan saçaklı-köklü kısmı ise o konuda deneyimim yok ama yapraklı olmayan gövdeden (dal şeklinde) bahsediyorsanız kullanmanızda sakınca yoktur diyebilirim. Bir yakınım için 15 gün önce zorlukla bulup getirttiğim bitki dal ve yapraklardan oluşuyordu. Sizin Yapışkan Andız Otunun neden yaprakları yok acaba? Eğer yukarıda bahsettiğim gibi bitkinin toprak altındaki kök-saçaklarını bulmuşsanız o konuda yorum yapamam. Tüm hastalara şifa dilerim. (Bu bitkiyi bulabilenler kullansınlar, çay, ıhlamur, adaçayı gibi bence hiç mahsuru yoktur)

    YanıtlaSil
  66. Ben Akhisardan serkan bu otu kendi arkadaslarima ve çevremde tanidiklarima verdim. Ve faydasini gördüler. Kesinlikle kullanmanizi tavsiye ederim inanin kullanin faydasini verdigi enerjini degisikligi goreceksiniz. hicbir yan etkisi yok duymadim gormedim. Dikkat etmeniz gereken tuccarlar ve işi paraya doken uyaniklar.. Son taktir Allahın Allahda her derdin dermanini yaratmistir. Onemli olan bulabilmek.. Ve gec kalmamak.. Allah herkese ve sevdiklerine şifa versin..

    YanıtlaSil
  67. Babam prostat kanseri ve bu otu kullanipta olumlu netice alan varsa lutfen yazsin .tsk ederim .

    YanıtlaSil
  68. Merhaba men Azerbaycanliyim ,babam agciyer kanser hastasi ,bu otun sifasin oxuduqca nerden ala bilirim,Izmir ahtarma sordum yokmus ,biri ot deyilde agac qabugu diye bir sey gosterdi,lutfen otu bulanlar soylermisiniz nerde oldugnu.tesekkurler.ayrica Rabbim bu kandil gununde butyn hastalarimiza acil swfa versin.Amin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salam Leyla/ Men anam ucun demisem gonderecekler sizede gondererem xeyri olsa deyerik yene gondererler

      Sil
  69. mübarek cuma günününde rabbimden tüm şifa bekleyen kardeşlerime şifa diliyorum.Allahım merhametini ve şevkatini bizlerden esirgeme ,dertlilere deva şifa bekyenlere şifa nasip eyle inşaallah amin.

    YanıtlaSil
  70. Annem kolon kanseri yaklasik 3-4 yildir ve kemoterapiyi hic birakamadi cunku biraktigi an hastalik tekrar etti hemde hizli bir sekilde simdi baska bir ilac kullaniyor bu son sansi karacigerine ve lenf nodlarinada atti tumor bu otu nasil kullanacak doktoru kemoterapi alirken izin vermiyo bitkisel urunler kullanmasina

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla yan etkisi yok. Komoterapi alırken de kullanabilir. Sonuçta demleme çay. Ayrıca, kemoterapi daha zararlı. Hepsini bıraksın ve bu yöntemi denesin bence. Kaybedeceği 21 gün. Kemoterapi çürütüyor insanları. Ayrıca, bizim Türk doktorlarının çoğu bir halt bildiği yok. Allah acil şifa versin.

      Sil
  71. Acil Tıp Teknisyeniyim üst komşum metastatik meme kanserine yakalandı. Evde yapılması gereken tedavilerini ben yapıyordum bizzat şahit olduğum için buraya yazıyorum. Komşum kemoterapi almaya başladı pek işe yaramadı sonra sağ memeyi aldılar. Ameliyatın başarılı geçtiğini daha sonrada sonuçları iyi geldiğini söylediler. Tam süresini hatırlamıyorum 2 ay gibi bir süre geçti pet-ct (tam vücut tarama tomografisi) çekildi. çıkan tomo sonucunda kanser tekrar nüks etmiş ve metastaz yapmıştı. metastaz yaptığı yerler sağ koltuk altı sol koltuk altı karaciğer kalça kemikleri kemikleri tekrar kemoteropi uygulanmaya başlandı.eşinin bana anlattığına göre doktor ümitli konuşmamış herşeye hazırlıklı olun bu tabloya göre iyileşmesi mümkün değil demiş. Sonra eşi Manisa ya gidip bu amcalardan bu andız otunu almış bu otu kanser olan eşi kullandı. Daha sonra tekrar pet-ct (tüm vücut tarama tomografisi) çektirdiler. Çıkan sonuca göre doktor bu nasıl oldu % 95 oranında kanser hücreleri yok olmuş demiş. Şaşırdım rapora bakayım dedim sonuç sağ memede nüks maling nodüler lezyonlar tedaviye tama yakın parsiyel yanıt,sağ koltuk altlarında tedaviye tam yanıt,karakiğerde tedaviye tam yanıt,kemiklerde tedavide tama yakın parsiyel yanıt ve diğer vücut bölgelerinde herhangi patolojiye rastlanmamıştır. sonuç aynen böyle komşum faydasını gördü Allaha şükür Allah onlardan razı olsun. Pet-ct raporları daha detaylı ben kısaca ve tıbbi terim kullanmadan anlatmaya çalıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annemde ayni durumda ve hic terapi yapilmadi
      20 gun oce pet sonucu sag kol alti ve diger organlara kismi yayilmis cerrahi mudale ve terapi olma durumu yasi itibari ile zor
      Bu otu kullaniyoruz bakalim ins faydalaniriz..

      Sil
  72. Andizin koku iwe yararmi,?

    YanıtlaSil
  73. Merhaba Gökhan bey bu ottan elinizde hala mevcutmu buota çok ihtiyacımız var yardımcı olursanız çok sevinicez

    YanıtlaSil
  74. İngilizce makalelere rastladım andız otunun İngilizce ismi ile aratınca var bu makaleler ,antikanserojen etkisi olduğu ve kansere karşı umut vadediniz olduğu yazıyor,ama kullanımı ile ilgili kök veya yaprakları ile ilgili bir bilgi yok?aayrıca yine kemoterapi ile birlikte kullanılıp kullanılmaması ve miktarına ilişkinde net bir veri bulunmuyor,bunları da netleştirmek gerek,ben babamda günde 2 bardak su niyetine hani soğumuş ıhlamur gibi varsay iç diye denemeye başladım,kemoterapi ile kullanılmaması tavsiyesi bitk yoğun tedavi karaciğeri yorar diye .ama babam bitki çayı normal çay dahi içmiyor ki bunu kullanacağız umarım bir faydası olur,kemoterapi sonrası mide bulantısı ve iştahsızlığa
    İYi gelse olumlu birşey olur.

    YanıtlaSil
  75. arkadaşlar kumlucada dag taş bu otla dolu bilginiz olsun

    YanıtlaSil
  76. Arkadaşlar 39 yaşında bir bayanim tiroit kanseri teşhisi kondu ve acil ameliyat dendi 1 yıldır kansermisi farkında degilim ameliyat demek nükleer tedavi demek ve omur boyu unutmadan içmem gereken bir ilaca hapis yaşamam demektir ben şimdilik buna karşı çıktım çünkü hormonlarımın yok olması anlamına geliyor bu bende 1 yıldır bu hastalıkla yaşıyordum bilmiyordum dedim kendime kaybedecek hiç bir şeyin yok 21 gün hemen geçer bu bitkiyi bana biri önerdi ve yolladi 3 gündür kullanıyorum ilk kullanımda ne olduğunu söylemek istiyorum size 1 ci gün inanılmaz boynumda şişlik hissettim garip bir ağrı vardı boynumda yutkunurken daha fazla hissetim bu durumu 2 ci gün boynumun yani kanserin olduğu sağ tarafta sanki dikenler batıyor hissi sanki birileri bir sey orayı kazıyormuş gibi hissettim 3 cü gun bugünde boynumda şişlik hissi var burayı nasıl bulur neler yaşadığımı neler hissettiğimi nasıl anlatırım bilemiyorum kusma sebebinide size soyleyim suda bekletip tozun gitmezsiniz sağlamazsanız direk otu aldığınız gibi kaynatırsanız kusma yapıyor ben öncesi soğuk suda bekletip doğadan oluşan tozların kırın bitkinin üzerinden alıp gitmesini sağladıktan sonra kaynattım iyice soguduktan sonra içmeye başladım bu arada renginde soyleyim koyu sarı çok açık yeşilimsi bir renk almakta çay bir acımsı bir tadı var ama icilemiycek kadar acı değil ben ilk evredeyim tiroit kanserleri geç ilerleyen bir kanser çeşidi içmeye devam edecem 21 günün sonunda doktorumdan ultrason talebim olacak boynuma tekrar kontrol ettirecem eğer kanserli nodu öde küçülme varsa yada tamamen yok olmuşsa 1hafta sonrası tekrar başlıyacak bu çaya bu arada yan etkiside var inanılmaz bağırsaklar çalışmakta musil içmiş kadar olmaktasiniz ve migdede ve bagirsaklarda gaz oluşmakta herkeste olacak diye bir sey yok bünyeden bünyeye degismekte

    YanıtlaSil
  77. Ben bu otu kullandım hiç bir faydasını görmedim.Uzun zamandır kanserle savaşıyorum.Bu otu o bölgede 2 yaşlı adam bedelsiz gelenlere hayır içinveriyorlarmış.Sonra bölgedeki bazı insanlar bu ihtiyarları hırpalamış.Şimdi bu insanlar bu otu dağıtmıyor.Ama beleşçi bir takım bölge halkı parayla satıyorlar.Bunları sonradan öğrendim.Seçim sizi

    YanıtlaSil
  78. Öncelikle Allah tüm hastalara acil şifalar versin. Benim abim lenfoma 2. evre hastası. Kemoterapi tedavisi bitince bu otun kürüne başladık ve faydası oldu gerçekten. Kan değerleri vs. iyiydi elhamdüllillah, hatta dr.u şaşırdı kısa zamanda toparlanmasına.. KEsinlikle korkmadan verin hastalarınıza...Şifa Allah'tandır doktor vs. birer vesile unutmayın.. Ayrıca tüm yemeklere zerdeçal da ekleyin, çok faydası var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah şifa versin. inşallah abiniz şimdi daha da iyidir. Benim sormak istediğim, otu nasıl hazırladığınızı ayrıntılı yazarsanız çok sevinirim çünkü hazırlanma şeklinin faydasında çok etkili olduğunu duydum. Faydası oldu diyorsunuz o zaman hazırlama şekliniz doğru demekki. Teşekkürler.

      Sil
  79. Yazıları okudum Cenabı Hak kimseye dert verip derman aratmasın.
    Bu ot bizim buralarda bolca bulunuyor.
    İsteyene herhangi bir menfaat veya ücret talep etmeden yollayabilirim.
    Mail adresinizi veya numaranızı buraya yazmanız kafi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasin yusuf kardeş yardımcı olsanız da olmasanız da allah razi olsun ama buna ihtiyacimiz var numaram 0545 570 8961

      Sil
    2. Benim arkadaşım 22 yaşında ve kanser.lütfen bize de gonderirmisiniz çok dua ederiz.bana mail yoluyla numaranızı yazarmisiniz? Mail adresim hbal91@hotmail.com

      Sil
  80. Ben bugün annem için gittim aldım Akhisar dan hemen başladı bakalım 30 gün kullanacak sonucu buraya yazacam bu arada annem de kolan kitlesi var 10 cm herkeze acil şifalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah şifa versin Son durum nedir bilgi verebilir misiniz.

      Sil
  81. Benim babamda kullanmaya başladı.Bakalım sonuçlar olumlu olursa bilgi veririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl oldu bilgilendirir msiniz bizde kullanmayı düşünüyoruz

      Sil
  82. Annem rahim ağzı kanseri kemiklerde lenf ve karacigerde metastas var.bu o ta başladık biz 1.5 lt suya bu otu ayıp kaynamaya başlayınca 15 dk kaynatiyoruz.akdsmdan kaybettiğimiz suyu sabaha kadar tutup sabah suzuyoruz.5 gün oldu gözle görülür fark yok ama yorumlarda deneme şeklinin çok önemli olduğu yazıyor.sizce nasıl yapmali

    YanıtlaSil
  83. herkese cumleten gecmis olsun allah sifa versin benim babam akcirr kanseri ve 5 evresinde ve karacigerine sicrama oldu ve ayni zaman da metastas yapmis biz manisadan aldik bu otu ve babam kullandi daha sonrasinda hasyaneye gittifimizde doktorun bize soyledigi iyilesme var dedi ve bunu yaklasik 2 hafta kadar icmedi babam elimizde tukendiginden dolayi almadikta gidip fakat simdi o otu ictiginde sagligi coo iyi durumdaydi agrilari da yoktu fakat birakinca tekrardan agrisi basladi ve simdi tekrardan o ottan istedik manisadan tekrardan icicek biz faydasini gorduk herkes farkli bi dusunce ve farkli yorumlar yapiyor bu otu kullanirken babam ışın tedavisede aldi kemoterapide aldi hic bir zararini gormedik gidip almanizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyi aksamlar biz de kullanamyi duusnuyoruz gercekten öneriyor musunuz allah rızası için söyleyin

      Sil
  84. Kemoterapi alırken içilmiyor mu acaba zararı mi var bilen varmı ??

    YanıtlaSil
  85. merhaba...1 hafta önce babamada 4.evre akciğer kanseri tanısı koyuldu ve birçok yere sıçramış..şuan yoğun bakımda yatıyor.ciğerleri su topluyor.hergün 3 kez dren ile su boşaltıyolar ama tekrar doluyor.bu kürü yapıp götürüp içirsem olur mu ki?çok çaresizim...

    YanıtlaSil
  86. Merhaba...
    Babama 4. evre akciğer kanseri tanısı koydular 1 hafta önce.
    Metastas yapmış.Şuan yoğun bakımda.
    Ciğerleri su topluyor.Dren ile boşaltıyolar tekrar doluyor.Bu haldeyken içirsem olur mu ki?Bi tavsiyeniz var mı?
    Çok çaresizim....

    YanıtlaSil
  87. Merhaba bende 4 gündür kullanmaktayım
    Akcıger ve karacıger de kitleler var kötü huylu kanser
    Bakalım bende sonucu buraya yazacagım
    Suan da ot yada akcıgerdeki kanser nefes alma da zorluk veriyor ama otu bende 15 dakka kaynatıyordum ve cok koyu bı renk oluyordu demekkı satanlarda bılgısız
    Demleme olayı mantıklı öle deneyecegim

    YanıtlaSil
  88. Kardeşlerim bu ot Türkiyenin hemen her yerinde var. Ben geçen yıl bizim buradaki kanser bir arkadaşımdan gördüm bu otu bi baktım, dedim bizim köyde dolu akhisara gitmeye gerek yok dedim. Sonra internetten araştırdım bu otu baya arayıp bulamayan parası olmayan veya gidemeyenleri gördüm. Sonra gittim köyde bir remork kadar topladım hepsini gölgede kuruttum. Bir yılda hepsini dağıttım Türkiyenin her yerine ama ücretsiz bir şekilde, inanmazsınız o dualar binler ücrete değer. Paranın hiç ehemmiyeti yok Allah razı olsa bizden yeter. Allah izin verirse bu yılda dağıtmaya başladım daha da dağıtacağım inşallah. İhtiyacı olan biode ben deneyeyim değil gerçekten ihtiyacı olan bu maile yazsın ücretsiz bir şekilde yardımcı olurum. Isparta da olanlara ise yerinde gösterebilirim. Bunun için mail adresi açtım. andizotu@gmail.com. Lütfen ihtiyacı olan yazsın yakınlarda olanlarda göstereyim herkese Allah rızası için toplayıp dağıtsın.

    YanıtlaSil
  89. Herkez bir şey ler yazmış amahiçbiride sifasini bulduğunu yazmamış kulanan arkadaşlar şifa gördüyseniz lütfen yazin

    YanıtlaSil
  90. Arkadaşlar elinde bu ottan olan varsa lütfen ulassin çok acı çekiyor arkadaşım :( yardım edin lütfen.mail adresim hbal91@hotmail.com

    YanıtlaSil
  91. İstanbul'daki aktarlardan alsak faydası olur mu acaba Akhisar'da mi almak gerekiyor.

    YanıtlaSil
  92. Annem mide kanseri İstanbul'da nki aktarlardan alsak faydası olur mu acaba Akhisar'da mi almak gerekiyor.

    YanıtlaSil
  93. Bi yerde okudum ilk kaynatip daha sonra otu atip sonra tüpü söndürnce daha iyi geldiğini yazmislar acaba nasil daha cok faydasini görürüz otla birlikte de kaynatarak mi yoksa atip beklemek mi

    YanıtlaSil
  94. arkadaşlar ben yaklaşık yedi ay önce akciğer kanseri oldum boynuma sarmış kematorabi almaya başladım bununla birlikte lütfû amcadan para vermeden ot getirttim kemoterapi ile aynı zamanda başladim üçüncü kemoterapiyı almaya gittiğinde önçe pet çekelim dediler filmde çıkan sonuç ciğerimdeki küçülmüş boyumdakiler yok olmuş otu bırektum kemoterapiye devam ettim 6 çi küru aldıktan sonra pet filmi çekildi ciğerimdeki önceki filmdeki gibi kalmış şimdi ciğerimdeki küçuk olduğu için ışın oluyorum bu arada evre 4 idi bir şeyı yapıyörsan inanmakta gerekli

    YanıtlaSil
  95. Herkese acil şifalar diliyorum.babam pankreas kanseri.ameliyatla kitle alındı fakat patoloji sonucuna göre lenflere ve yağ dokusuna yayılma olduğu,3.evre olduğunu öğrendik.bu süreçten 1 hafta sonra kemoterapiye baslanacakti.en azından kemoterapiye kadar bu bitkiyi denemek istedik.lutfu amcayı aradım,başka birisi açtı telefonu.bitkiyi almamız için hasta ile birlikte manisaya gitmemiz gerektiğini,bitkiyi gondermediklerini söyledi.binbir israrim sonucu ücret karşılığı gonderim yapan birine yonlendirdi.babam bu çayı 6 gün boyunca tarif edildiği gibi içti.kemoterapi oncesi pet ct çekilmesi gerektiği söylendi ve pet ct çekildi.2 gün sonra sonucu aldık.herhangi bir fdg tutulumu, malign hücre saptanmadi.lenflerde herhangi bir tutulum yoktu,yani temizdi sonuçlar.sadece yağ dokusunda düsük/orta seviyede tutulum vardı.bu da not olarak cerrahi operasyona bağlı gelişen normal bir durum olarak belirtiliyordu.bu kısmi onkolog hiç dikkate dahi almadı.yabanci kaynaklardan bilimsel araştırmaları,deneyleri çevirip çevirip okudum ve araştırmalarımiz sonucu kullanmaya karar verdik.kemoterapi ile vermeye korkuyoruz,2 haftalık arada 3 gün verdik,sonra korkup vermemeye karar verdik.basimizdan geçen budur.kullanip kullanmamanın kararını siz verin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapıp Katkı Sağladığınız İçin Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sakal Kırandan Nasıl Kurtuldum?

İleri Safha Sakal Kıran Hastalığı Görrseli Yazımıza başlamadan önce şunu belirtelim;Şu anda bu sorunu yaşıyorsanız "İçiniz rahat olsun Sakal Kıran hastalığı tedavisi olan bir hastalıktır." Bu yazıyı okuduktan sonra sakal kıran sorunundan tamamen kurtulacaksınız!.. Sakal Kıranın Belirtileri Nelerdir? Sakal kıranın belirtileri;belirli bir bölgede toplu iğne başı büyüklüğünde sık aralıklarla dökülmeler gözlenir,bu küçük dökülmeler birleşerek sakalda bozuk para büyüklüğünde dökülme oluşturur. Sakal Kıran Nedir,Sakal Kıran Neden Olur? Sakal kıran latince adıyla Alopesi areata;  erkeklerde sakal bölgesinde toplu iğne başı büyüklüğünde dökülmelerle başlayıp bozuk para büyüklüğü görünümündeki dökülmere yol açan bir kıl kökü hastalığıdır.İlerleyen safhalarda sakalın belirli bölgelerine sıçrayıp birden fazla bozuk para şeklinde dökülmelere neden olan ve mevcut dökülmüş bölgelerde de genişlemelere neden olup yayılmaya başlayan bir hastalık çeşididir. Sakal kıran bulaşıcı de

Seks Süresini 1 Saat Uzatan Yöntemler

Cinsel ilişkide erkeklerin çoğu 2-3 dakika arasında boşalıyor malesef kadınlarda uyarılma ve boşalma süresi daha geç olduğundan erkeklerin çoğu eşlerini veya kız arkadaşlarını tatmin edememekten şikayetçiler.Malesef  hızlı başlayan ve çabuk biten bir seks hayatımız var. Daha erkeğin işini bitirmesine odaklı bir cinsel ilişki yaşıyoruz. Hatta bu durum şarkılarımıza bile konu olmuş; ‘Sevmek bir ömür sürer, Sevişmek bir dakika’ diyor. Fakat bilim adamlarına göre ideal seks süresi ortalama 7 dakika olmalı. Tabi ki durum böyle olmadığından bundan en çok etkienenler malesef bayanlar oluyor,erkekler kısa sürdüğü için,kadınlar tatmin olmadıkları için ilişkide pürüzler çıkıyor,bu durumdan muzdarip olan bazı çiftler ilişkilerine son veriyor,evli çiftlerde ise durum daha kötü çünkü boşanmaya kadar gidebiliyor!.. Ama artık cinsel ilişkiyi 1 saate kadar uzatmak mümkün,bunun için ise erkeğinde bayanında bu konuda biraz çaba göstermesi gerekiyor. İşte  erkeğin seks süresini uzatan kadınlara özel t