Ana içeriğe atla

Adet Göremeyen Kadınlar İçin En Etkili 4 Bitkisel Formül

Tıp dilinde Amenore olarak adlandırılan,halk arasında bilinen adıyla adet görememe, adet kanamasının olmaması... 45 günden daha seyrek, 21 günden daha sık görülen adet kanamaları düzensiz kabul edilir ve tedavi edilmesi gerekir. Ancak her ay kanamalar arasında zamansal fark olduğu ve sabit 30 günde bir kanama olmayabileceği unutulmamalıdır.

Kadınlar neden adet görememe yani Amenore sorunu yaşar? Bu sorunun bir çok nedeni olabilir ve yaşa göre farklılık gösterebilir. 
Ergenlik döneminde adet göremeyen kız çocuğu ile 50 yaşında adet görmeyen bir bayan arasında nedensel fark vardır. Ancak üreme yaşı olarak bilinen 20-45 yaş arasında adet görememenin en sık rastlanan nedenlerinden bir hamileliktir. Bundan dolayıdır ki adet görmeme nedeniyle doktora başvuran kadınlara önce hamile olma ihtimali hatırlatılır ve sorulur. Sorundan muzdarip olan kişi emin değil ise bu durum mutlaka idrar ve kan testleri ile kontrol edilir. Bazı vakalarda her türlü test ve tahliller yapılmasına rağmen adet görememe nedeni bulunamayabilir. Böyle durumlarda kişinin psikolojik durumu göz önüne alınarak adet görememe sorunun psikolojik olabileceği düşünülerek sorunun altında yatan psikolojik nedenler araştırılır ve tedavi bu yönde yapılır. 
Adet olamama sorunu mevsim geçişlerinde, uzun ve yarım küreler arasında seyahatlerde, hızlı kilo alıp verme ve aşırı spor-egzersiz durumlarında da mümkündür. Yaşanan büyük korkular,şoklar ve travmalar da adet görememe nedenleri arasındadır. 
İleri yaş kadınlarında ise adet görememenin en sık görülen sebeplerinden biri menopozdur.

Adet Göremeyen Kadınlar İçin En Etkili 4 Bitkisel Kür Formülü :

Civan Perçemi Kürü:  Civanperçemi bitkisi adet sorunlarda,adet olamama ve adet düzensizliği çeken bir çok kişide olumlu sonuçlar aldığımız bir bitkidir.
"1 bardak kaynar suya 10gr civanperçemi bitkisi konur,10 dk bekletilir ve içilir.Günde 1 bardak içilir ve 1 ay boyunca her gün içilmesi gerekir."

Adet Göremeyen Kadınlar İçin En Etkili 4 Bitkisel Formül
Adet Göremeyen Kadınlar İçin Civan Perçemi Kürü



Çörek Otu Kürü : Çörek otu mucizevi bir bitkidir,bilinen 28 çeşit  faydası bilimsel olarak kanıtlanmıştır,hala üzerinde çalışılan ve araştırma yapılan bir bitki çeşididir.Çörekotunun 28 faydasından biride hormon dengelerinin kurulmasında yardımcı olmasıdır. 
" Çörek otu havanda ezilerek toz haline getirilir,Günde toplam 15 gr çörekotu kullanılır, bu miktarın yarısı öğleden önce, yarısı akşam üzeri aç karnına yenebilir. Çörekotu yenmeden hemen önce öğütülür veya iyice dövülür, az su ile yenir. Öğütülmüş olarak satılan çörekotu kesinlikle yenmemelidir, çok zararlıdır. "

adet olamama sorunu
Adet Göremeyen Kadınlar İçin Çörek Otu Kürü



Papatya Kürü :  Adet söktürücü olarak kullanılır,adet söktürmek için kullanılan bir çok ilaçtan daha faydalıdır ve ilaçlar gibi yan etkisi yoktur.
"Kurutulmuş papatya toz haline getirilir,günde 2 defa sabah ve akçam olmak üzere 1-2gr su yardımıyla içilir"

adet göremeyenler için bitkisel tedavi
Adet Göremeyen Kadınlar İçin Papatya Kürü


Aslan Pençesi Kürü :  Yüce Rabbimiz Allah'ın bu bitkiyi kadınlar için yarattığı söylenir...Kadın hastalıklarının tedavasinde sıkça başvurulan bir bitki çeşididir.Bayanlarda tüylenmeye karşı, östrojen hormonu yükseltici bir bitkidir,bu yüzden adet göremeyen bayanlarda kullanıldığında en etkili sonuç alınan bir bitki çeşididir.
"1 bardak kaynar suya,1 tatlı kaşığı aslan pençesi konur,10 dk bekeletilir,günde 2 defa 1 ay boyunca içilir, İlki kahvaltıdan 2 saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden 2 saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması gerekir. 1 aydan sonra 1 hafta ara verilir. 1 hafta aradan sonra aynı şekilde 1 aylık kür tekrar edilir ve kür sonlandırılır.
Not : Normalde adet gördüğünüz günlerden örnek alınarak 10 gün öncesinden kullanılmaya başlanır..."

adet olamama sorunu aslan pençesi
Adet Göremeyen Kadınlar İçin Aslan Pençesi Kürü

Not : Bu makale uzun araştırmalar sonucunda yoğun emekler harcanarak yazılmıştır,izinsiz olarak paylaşılması ve kullanılması yasaktır,tüm hakları yazar ve site sahibine aittir!..

Yorumlar

  1. bu yazı sayesinde aslan pençesi kürünü uyguladım ve gerçekten fayda gördüm,adetim çok düzensizdi ve çok kısa sürüyordu,bazense hiç adet göremiyordum fakat artık normale girmeye başladı aslan pençesi kürünü kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hastaneye gittinmi adet olmama ile ilgili

      Sil
    2. adet görmediğinde hastaneye gittinmi

      Sil
  2. teşekkürler sağlık kütüphanesi6 Mayıs 2017 17:27

    civan perçemi ve aslan pençesi kürünü uyguladım gerçekten çok faydası oldu,adet günlerim düzene girdi sayenizde,çok teşekkür ederim sağlık kütüphanesi.Yeni yazılarınızı dört gözle bekliyorum ve yayınlarınız çok faydalı ve yaralı bilgeler içeriyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapıp Katkı Sağladığınız İçin Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sakal Kırandan Nasıl Kurtuldum?

İleri Safha Sakal Kıran Hastalığı Görrseli Yazımıza başlamadan önce şunu belirtelim;Şu anda bu sorunu yaşıyorsanız "İçiniz rahat olsun Sakal Kıran hastalığı tedavisi olan bir hastalıktır." Bu yazıyı okuduktan sonra sakal kıran sorunundan tamamen kurtulacaksınız!.. Sakal Kıranın Belirtileri Nelerdir? Sakal kıranın belirtileri;belirli bir bölgede toplu iğne başı büyüklüğünde sık aralıklarla dökülmeler gözlenir,bu küçük dökülmeler birleşerek sakalda bozuk para büyüklüğünde dökülme oluşturur. Sakal Kıran Nedir,Sakal Kıran Neden Olur? Sakal kıran latince adıyla Alopesi areata;  erkeklerde sakal bölgesinde toplu iğne başı büyüklüğünde dökülmelerle başlayıp bozuk para büyüklüğü görünümündeki dökülmere yol açan bir kıl kökü hastalığıdır.İlerleyen safhalarda sakalın belirli bölgelerine sıçrayıp birden fazla bozuk para şeklinde dökülmelere neden olan ve mevcut dökülmüş bölgelerde de genişlemelere neden olup yayılmaya başlayan bir hastalık çeşididir. Sakal kıran bulaşıcı de

Seks Süresini 1 Saat Uzatan Yöntemler

Cinsel ilişkide erkeklerin çoğu 2-3 dakika arasında boşalıyor malesef kadınlarda uyarılma ve boşalma süresi daha geç olduğundan erkeklerin çoğu eşlerini veya kız arkadaşlarını tatmin edememekten şikayetçiler.Malesef  hızlı başlayan ve çabuk biten bir seks hayatımız var. Daha erkeğin işini bitirmesine odaklı bir cinsel ilişki yaşıyoruz. Hatta bu durum şarkılarımıza bile konu olmuş; ‘Sevmek bir ömür sürer, Sevişmek bir dakika’ diyor. Fakat bilim adamlarına göre ideal seks süresi ortalama 7 dakika olmalı. Tabi ki durum böyle olmadığından bundan en çok etkienenler malesef bayanlar oluyor,erkekler kısa sürdüğü için,kadınlar tatmin olmadıkları için ilişkide pürüzler çıkıyor,bu durumdan muzdarip olan bazı çiftler ilişkilerine son veriyor,evli çiftlerde ise durum daha kötü çünkü boşanmaya kadar gidebiliyor!.. Ama artık cinsel ilişkiyi 1 saate kadar uzatmak mümkün,bunun için ise erkeğinde bayanında bu konuda biraz çaba göstermesi gerekiyor. İşte  erkeğin seks süresini uzatan kadınlara özel t

Kansere Kesin Çözüm Kanser Otu(Yapışkan Andız Otu)

Manisaya bağlı Akhisarda, Seyitahmet Mahallesindeki bir türbede yaşamlarını sürdüren ve topladıkları otlarla kanserli hastalara şifa dağıttıklarını iddia eden Hasan Alemdar ve Lütfü Acet,kanseri yok eden otu keşfettiklerini söylüyorlar. Kanser otu adı verdikleri bu otu mayıs ile temmuz ayları arasında dağlardan toplayıp kuruttuklarını ve kanser hastalarına ücretsiz bir şekilde Allah rızası için dağıttıklarını söylüyorlar... Buraya kadar her şey normal,ama basında ve sosyal medyada çıkan haber ve bilgiler yukarıda yazdıklarımdan ibaret olduğu için haklı olarak insanların aklında bir çok soru işareti oluşmuş durumda; "bu ot ücretsizse neden bu otun ismi sır gibi saklanıyor,yaşlı başlı adamlar o dağlarda gezip bu otları toplayıp bin bir zahmetle kurutup sırf babalarının hayrına mı bu otu dağıtıyorlar,eğer hayrına dağıtıyorsalar bu ot neden ifşa edilmiyorda sır gibi saklanıyor,kanser otu gerçekten kanseri yok ediyor mu?" tarzında tepki ve sorularla insanlar sosyal medyada ve