Ana içeriğe atla

Seks Süresini 1 Saat Uzatan Yöntemler

Cinsel ilişkide erkeklerin çoğu 2-3 dakika arasında boşalıyor malesef kadınlarda uyarılma ve boşalma süresi daha geç olduğundan erkeklerin çoğu eşlerini veya kız arkadaşlarını tatmin edememekten şikayetçiler.Malesef hızlı başlayan ve çabuk biten bir seks hayatımız var. Daha erkeğin işini bitirmesine odaklı bir cinsel ilişki yaşıyoruz. Hatta bu durum şarkılarımıza bile konu olmuş; ‘Sevmek bir ömür sürer, Sevişmek bir dakika’ diyor. Fakat bilim adamlarına göre ideal seks süresi ortalama 7 dakika olmalı.Tabi ki durum böyle olmadığından bundan en çok etkienenler malesef bayanlar oluyor,erkekler kısa sürdüğü için,kadınlar tatmin olmadıkları için ilişkide pürüzler çıkıyor,bu durumdan muzdarip olan bazı çiftler ilişkilerine son veriyor,evli çiftlerde ise durum daha kötü çünkü boşanmaya kadar gidebiliyor!..
Ama artık cinsel ilişkiyi 1 saate kadar uzatmak mümkün,bunun için ise erkeğinde bayanında bu konuda biraz çaba göstermesi gerekiyor. İşte erkeğin seks süresini uzatan kadınlara özel tavsiyeler şöyle:
Seks Süresini bir Saat Uzatan Yöntemler
Seks Süresini 1 Saat Uzatan Yöntemler

İlişki Öncesi Erkeğin Mastürbasyon Yapması:
İlişki öncesi parterinizin mastürbasyon yapmasını sağlayın,gerekirse bu işi kendiniz yapın,bu sayede bir taşta iki kuşvurmuş olursunuz hem ilişkinizi biraz renklendirmiş olursunuz,hemde ekeğin erken boşalmasını engellemiş olursunuz.Erkekler uzun süre ilişkiye girmedikleri zaman bir dokunmayla bile kontrolsüz bir şekilde boşalabilir.Cinsel ilişkiden 30 dakika yada 1 saat öncesi erkeğin mastürbasyon yoluyla boşalması cinsel ilişki sırasında çabuk boşalmasına engel olur. Partnerinizle yavaş ve sıcak bir ön sevişme sayesinde, onun tekrar uyarılmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle partneriniz cinsel ilişki sırasında kendisini sizin durumunuza ve cinsel ritminize göre ayarlayacaktır ve erken boşalmayacaktır.

Bir Hipnoterapist Bulun:
Erken boşalma sorunu yaşayan erkeklere hipnozla kolay çözüm bulunabiliyor. Klinik hipnozun cinsel sorunların tedavisine çok büyük katkıları var ve ülkemizde de gittikçe yaygınlaşıyor. Hipnoz ile erkeğin erken boşalma sebepleri bulunur ve aşırı heyecan, performans kaygısı,erken boşalacağım korkusu hipnoterapist tarafından yok edilerek, orgazmın kalitesi iki taraf için de artırılabiliyor.

Erken Boşalan Erkekler İçin Depresyon İlaçları

Bu yöntem kesinlikle konusunda uzman bir doktor tarafından tavsiye edilirse kullanılmalıdır,aksi taktirde kafanıza göre kullanırsanız bir şeyi düzelteyim derken,diğer bir şeyi bozabilirsiniz.Lustural diye bilinen depresyon hapını bu şekilde kullanıp olumlu sonuçlar aldıklarını yazanlar ve internette paylaşanlara rastlayabilirsiniz ama hepsinin bu ilacı doktor kontrolünde kullandıklarını görürsünüz,üstelik bu ilacı birden içmeye başlayıp birden bırakamazsınız,dozu yavaş yavaş yükseltilip,sorun çözüldükten sonra dozu yavaş yavaş düşürülen ve bunun ayarının sadece doktorlar tarafından yapılan bir ilaç tedavisi yöntemidir.

Tabularınızı Yıkın Fantezi Dünyanızı Genişletin:
Cinsel birleşmeden önce sex oyuncakları kullanın,bayanlar için hazırlanmış,bayanları çabuk uyaracak ve heycanlandıracak metaryeller kullanın,bunun yanı sıra eşinizin veya kız arkadaşınızın vajinasını dilinizle yalayarak veya sex metaryalleri kullanarak uyarılmasını sağlayın.Bu hem cinsel hayatınıza renk katacak, hemde bayanlarda geç boşalma ve uyarılamama sorununu ortadan kaldıracatır.
Uzun süredir aynı kişiyle cinsel birliktelik yaşayınca, artık rutin haline gelen pozisyon tercihleriniz nedeniyle, partnerinizin vücudu ne zaman ne olacağına programlanmış olabilir ve normalden daha erken boşalabilir. Yeni pozisyonlar denemeniz ya da dikkat dağıtıcı şeyler yapmanız partnerinizin boşalma süresini arttıracaktır. Ne kadar farklı ve alışılmamış olursa, o kadar faydalı olacaktır...

Boşalmasını Geciktirmeyi Deneyin!
Bunu yapabilmek için kadının deneyimli olması ve ilişkiyi kontrol edebilmesi gerekiyor. Partneriniz boşalma noktasına geldiğini hissettiğinizde, ondan durup 1 dakika kadar beklemesini ve sonra devam etmesini isteyin. Erkeklerin bir geri dönülemez noktası vardır,o noktaya ulaşmadan durdurmayı başarabilirseniz, partneriniz vücuduna orgazm olma noktasını geciktirmeyi öğretir ve bu arada da siz orgazma ulaşabilirsiniz.

Cinsel Organını Tutup Sıkın Boşalmayı Engelleyin
Bunu elinizle ya da bu amaçla, cinsel sağlık ürünleri kapsamında üretilmiş halka şeklindeki ürünlerle de yapabilirsiniz. Bu tür hareketler partnerinizin boşalmasını fiziki olarak engelleyecektir. Biraz tutulunca boşalma duygusu geri gidecektir. Bunu yaparken dikkatlice yapın çok sert sıkmayın. Boşalmaya yakın dikkat dağıtıcı buna benzer bir hareket de aynı etkiyi sağlayabilir.

Partnerinize Otohipnoz Eğitimi Aldırın
Otohipnoz yöntemi insanın zihnini kontrol etmeyi öğreten bir takım önemli teknikler içerir. Bilinçaltında erkeğin seks süresi nasıl kayıtlı ise boşalma buna göre gerçekleşecektir. Erken boşalan bir erkek farkında olmadan, daha ilişkiye niyetlenmişken ya da partnerinden ilişki sinyali almışken kendi kendine “eyvah yine erken boşalacağım” gibi  olumsuz bir düşünceye kapılır,bu bilinçaltındaki seks süresinin yetersiz olma sebeplerindendir. Otohipnoz kısa sürede öğrenilen bir tekniktir ve bilinçaltınızdaki seks süresini otohipnozla kendi kendinize uzatabilirsiniz. Hipnozla cinsel terapi yöntemleri erkek zihnindeki seks süresini 1 saate uzatacak tekniklere ve imkanlara sahip bir yöntemdir.Kolay ve kalıcı bir yöntemdir.

Yoga,
Taı chı yada Kegel Egzersizlerine Yöneltin

Tai Chi ve yoga gibi disiplinler bedensel ve zihinsel kontrolü sağlamaya yönelik sporlardır. Bununla birlikte Kegel egzersizleri de cinsel terapide sık kullanılan tekniklerdendir. Bu egzersizlerin hepsi pelvik taban kaslarının güçlenmesini sağlayarak, partnerinizin orgazm spazmlarını kontrol etmesine yardımcı olacaktır. Evet, erkekler de tıpkı kadınlar gibi Kegel egzersizleri yapabilirler ve bu sayede erken boşalma sorunundan kurtulabilirler.

Hissizleştirici/Geciktirici Solüsyonlar Kullanılabilir
Bir uzmana danışarak geciktirici kremler, solüsyonlar kullanabilirsiniz. Dikkatli ve bilinçli kullanıldığında çözüm olabilir. Bu tür destekler uyuşturucu etkiye sahiptir ve erkeğin penisine ilişki öncesi uygulanınca peniste hissizleşme, uyuşma meydana getirir bu ise boşalmayı geciktirir. Bu tür destekler mutlaka bir uzmana danışılarak ve aşırıya kaçmadan uygulanmalıdır. Aşırı uygulanması kadın vajinasını da uyuşturabileceğinden her iki tarafın da ilişkiden zevk alma kalitesini düşürebilir.

Yorumlar

  1. kengel egzersizi ile ilişkiye girmeden önce masturbasyon yapmak erken boşalmayı gerçekten ortadan kaldırıyor bu tarz güzel ve bilgilendirici yazılar paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kengel egsersiz nasıl yaptınız bana önerir misiniz?

      Sil
  2. Merhaba size nasil ulaşabiliz bilgilendirirseniz Çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. çok faydalı bir yazı olmuş sağolun,gerçekten işe yarayan uygulamalar sayenizde erken boşalma sorunumu çözdüm

    YanıtlaSil
  4. yöntemler gerçekten faydalı kız arkadaşım orgazm olamıyordu sex süresi 45 dk çıkınca bir ilişkide 2 defa orgazm oluyor,verdiğiniz taktikler için sağolun

    YanıtlaSil
  5. Erken boşalan erkek yoktur, geç boşalan kadın vardır... Tao :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapıp Katkı Sağladığınız İçin Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sakal Kırandan Nasıl Kurtuldum?

İleri Safha Sakal Kıran Hastalığı Görrseli Yazımıza başlamadan önce şunu belirtelim;Şu anda bu sorunu yaşıyorsanız "İçiniz rahat olsun Sakal Kıran hastalığı tedavisi olan bir hastalıktır." Bu yazıyı okuduktan sonra sakal kıran sorunundan tamamen kurtulacaksınız!.. Sakal Kıranın Belirtileri Nelerdir? Sakal kıranın belirtileri;belirli bir bölgede toplu iğne başı büyüklüğünde sık aralıklarla dökülmeler gözlenir,bu küçük dökülmeler birleşerek sakalda bozuk para büyüklüğünde dökülme oluşturur. Sakal Kıran Nedir,Sakal Kıran Neden Olur? Sakal kıran latince adıyla Alopesi areata;  erkeklerde sakal bölgesinde toplu iğne başı büyüklüğünde dökülmelerle başlayıp bozuk para büyüklüğü görünümündeki dökülmere yol açan bir kıl kökü hastalığıdır.İlerleyen safhalarda sakalın belirli bölgelerine sıçrayıp birden fazla bozuk para şeklinde dökülmelere neden olan ve mevcut dökülmüş bölgelerde de genişlemelere neden olup yayılmaya başlayan bir hastalık çeşididir. Sakal kıran bulaşıcı de

Kansere Kesin Çözüm Kanser Otu(Yapışkan Andız Otu)

Manisaya bağlı Akhisarda, Seyitahmet Mahallesindeki bir türbede yaşamlarını sürdüren ve topladıkları otlarla kanserli hastalara şifa dağıttıklarını iddia eden Hasan Alemdar ve Lütfü Acet,kanseri yok eden otu keşfettiklerini söylüyorlar. Kanser otu adı verdikleri bu otu mayıs ile temmuz ayları arasında dağlardan toplayıp kuruttuklarını ve kanser hastalarına ücretsiz bir şekilde Allah rızası için dağıttıklarını söylüyorlar... Buraya kadar her şey normal,ama basında ve sosyal medyada çıkan haber ve bilgiler yukarıda yazdıklarımdan ibaret olduğu için haklı olarak insanların aklında bir çok soru işareti oluşmuş durumda; "bu ot ücretsizse neden bu otun ismi sır gibi saklanıyor,yaşlı başlı adamlar o dağlarda gezip bu otları toplayıp bin bir zahmetle kurutup sırf babalarının hayrına mı bu otu dağıtıyorlar,eğer hayrına dağıtıyorsalar bu ot neden ifşa edilmiyorda sır gibi saklanıyor,kanser otu gerçekten kanseri yok ediyor mu?" tarzında tepki ve sorularla insanlar sosyal medyada ve