Ana içeriğe atla

GcMAF ile Kanserin Çaresini Bulan Doktor Öldürüldü

Dogmatik Bilimin ve tekel şirketlerin kölesi olmayan değerli bir bilim insanı ve bir doktor olan Jeff Bradstreet öldürüldü...Geçmiş tarihlerde ciddi hastalıklar üzerinde sürdürülen araştırmalar tam tıbbi bir devrime yaklaşmak üzereyken, çalışmaların beklenmedik bir şekilde durdurulup, araştırmayı yapan bazı bilim insanlarının ve  Doktorların lisanslarının iptal edildiğine veya esrarengiz bir şekilde öldürüldüklerine çok kez şahit olyoruz.!
Kanserin Çaresini Bulan Doktor Öldürüldü
Kanserin Çaresini Bulan Bir Doktor Daha Öldürüldü!..
AİDS,Kanser ve Otizm gibi hastalıkların kesin çaresini bulmak üzere araştırmalar yapan Dr. Jeff Bradstreet, göğsünden vurularak öldürüldü. Henüz az bilinen fakat Kanser, HİV Virüsü ve Otizm üzerinde çığır açacak potansyele sahip olan GcMaF adındaki molekül üzerinde ciddi araştırmalar gerçekleştiren Dr. Jeff Bradstreet’in cesedi, bir nehir kenarında bulundu.


GcMAF vücutta doğal oluşan bir moleküldür ve hastalıkların tedavi süreçlerinde daha az yan etkileri ile birlikte, birden fazla çalışmalarda iyileştirici özellikler göstermiştir. Tüm tedavilerde olduğu gibi, avantajları ve dezavantajları vardır. Ancak kemoterapinin ağır basan yan etkilerine nazaran, Dr. Bradstreet’in araştırdığı tedavi yönteminde, çok daha az yan etkiler gözlemlenmiştir ve 24 haftalık bir tedavi sürecinin maliyeti 2.000 dolar’ı geçmemektedir.
% 85 bir başarı oranıyla, şifasını bulan vakaların yanında, hastalıkta ciddi oranda gerilemeler ve tedavinin sonunda hastalığa karşı ömür boyu sürecek olan bir bağışıklık kazandırarak, kanser tedavisinde uygulanan bir çok klasik yöntemden çok daha avantajlı olduğu ispatlanmıştır.


ABD hükümeti tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, kliniğindeki araştırmalarının bütün verilerine el konulup, hastalarında uygulanan bütün tedaviler durdurulduktan sonra Dr. Bradstreet’in bir cinayet sonucu öldürülmesi ciddi soru işaretlerine sebep oluyor.

ABD Gıda ve İlaç İdaresi tarafından Dr. Bradstreet’in tedavi yöntemi “yasa dışı” ve tedavide uygulanan ilaçları“onaylanmamış” olarak ilan edildi. Ancak GcMAF yasal bir şekilde, Japonya dahil olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde oldukça başarılı sonuçlarla uygulanan yeni bir tedavi yöntemi olarak değer görüyor. Aynı zamanda GcMAF tedavisi başarısı ile doğrudan ilgilenip memnun kalanlar tarafından bir çok ülkede, evrensel anlamda “kanser için yeni şifa yöntemi” olarak ilan edildi.

Bir kan ürünü olan (globulin bileşeni Makrofaj Aktive Faktörü), HIV, Otizm ve Parkinson olmak üzere tedavi amaçlı bir dizi rahatsızlıklarda uygulanabiliyor. Endokannabinoidler moleküler düzeyde THC kullanılarak taklit edilirken, GcMAF bağışıklık sistemini ve makrofaj aktivasyonunu uyararak kanser hücrelerini ve diğer anormal hücrelerinin öldürülmesi sağlanıyor. Japonya’da bir tedavi kliniğinin verilerine göre, GcMAF bir disfonksiyon sonucu ya da bağışıklık sistemi bozukluğunun sebep olduğu bir çok hastalıkları tedavi edebiliyor. GcMAF ile tedavi edilebilen hastalıkların listesi:
kanserin çaresini bulan doktor öldürüldü
GcMAF ile Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi
Özellikle kanser hastalarının büyük bir gelir kaynağı olarak görüldüğü ticari odaklı tıp sektörü tarafından, GcMAF gibi başarılı ve kalıcı tedavi yöntemlerinin ciddi bir tehdit olarak algılanması hiç şaşırtıcı değil. İngilterede 1939’da yürürlülüğe giren Cancer Act (Kanser yasası) gibi yasaların, tıbbı sağlayıcı ve kliniklerle alternatif kanser tedavilerin sadece görüşülmesinin bile yasaklanması, bu tekelin sağlıktan çok ticarete önem verdiğinin en büyük ıspatı. GcMAF bazlı araştırmalarının ve THC’nin yasaklanması gibi engellerin yanında, faydalı olan alternatif tedavi yöntemlerini engelleyen yasalardan her yil sadece bir tanesi yürürülükten kaldırılması, yüzbinlerce insanın hayatını kurtarabilir. Hayat kurtarmaktan ziyade, bir çok hastanın maruz kaldığı, faydadan çok zarar sağlayan, eziyet derecesindeki tedavi yöntemlerinin kurbanı olmaktan da kurtulurlar.

Sadece bir ay içinde, altı doktor genellikle benzer şartlar altında (bir adet kurşun yarası ile), Florida’nın doğu kıyısında ölü olarak bulundu. Dosyaları hızlı bir şekilde kapatılan bu ölüm vakaları, araştırmaya ve eleştirmeye yer bırakmıyor. Ölümüne hiç bir şekilde anlam veremeyen Dr. Bradstreet’in ailesi, talepleri ve soruları karşısında sağır kulaklardan başka bir şeye ulaşamıyor.Konu ile ilgili arama motorlarında yok denilecek kadar az haberin bulunmasıda spekülasyona davet edici bir gerçek.

Yorumlar

  1. bir zamanlar suyla çalışan araba icat eden mühendisleri öldürüyorlardı şimdide kansere çare bulan profesörleri öldürüyorlar,ilaç sektöründe öyle paralar dönüyor ki çare artık hiç bir şeyin çaresi yok ilaçlara bağımlı yaşamak var sadece

    YanıtlaSil
  2. İnsanlığa hizmet eden değerli bilim adamlarını el üstünde tutacaklarına, ilaç firmaları para ugruna öldürüyorlar...

    YanıtlaSil
  3. Kullanmayın ilaçları siz de onlarla mücadele edin zaten bi işe yaramayan ilaçlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yapıp Katkı Sağladığınız İçin Teşekkürler...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sakal Kırandan Nasıl Kurtuldum?

İleri Safha Sakal Kıran Hastalığı Görrseli Yazımıza başlamadan önce şunu belirtelim;Şu anda bu sorunu yaşıyorsanız "İçiniz rahat olsun Sakal Kıran hastalığı tedavisi olan bir hastalıktır." Bu yazıyı okuduktan sonra sakal kıran sorunundan tamamen kurtulacaksınız!.. Sakal Kıranın Belirtileri Nelerdir? Sakal kıranın belirtileri;belirli bir bölgede toplu iğne başı büyüklüğünde sık aralıklarla dökülmeler gözlenir,bu küçük dökülmeler birleşerek sakalda bozuk para büyüklüğünde dökülme oluşturur. Sakal Kıran Nedir,Sakal Kıran Neden Olur? Sakal kıran latince adıyla Alopesi areata;  erkeklerde sakal bölgesinde toplu iğne başı büyüklüğünde dökülmelerle başlayıp bozuk para büyüklüğü görünümündeki dökülmere yol açan bir kıl kökü hastalığıdır.İlerleyen safhalarda sakalın belirli bölgelerine sıçrayıp birden fazla bozuk para şeklinde dökülmelere neden olan ve mevcut dökülmüş bölgelerde de genişlemelere neden olup yayılmaya başlayan bir hastalık çeşididir. Sakal kıran bulaşıcı de

Seks Süresini 1 Saat Uzatan Yöntemler

Cinsel ilişkide erkeklerin çoğu 2-3 dakika arasında boşalıyor malesef kadınlarda uyarılma ve boşalma süresi daha geç olduğundan erkeklerin çoğu eşlerini veya kız arkadaşlarını tatmin edememekten şikayetçiler.Malesef  hızlı başlayan ve çabuk biten bir seks hayatımız var. Daha erkeğin işini bitirmesine odaklı bir cinsel ilişki yaşıyoruz. Hatta bu durum şarkılarımıza bile konu olmuş; ‘Sevmek bir ömür sürer, Sevişmek bir dakika’ diyor. Fakat bilim adamlarına göre ideal seks süresi ortalama 7 dakika olmalı. Tabi ki durum böyle olmadığından bundan en çok etkienenler malesef bayanlar oluyor,erkekler kısa sürdüğü için,kadınlar tatmin olmadıkları için ilişkide pürüzler çıkıyor,bu durumdan muzdarip olan bazı çiftler ilişkilerine son veriyor,evli çiftlerde ise durum daha kötü çünkü boşanmaya kadar gidebiliyor!.. Ama artık cinsel ilişkiyi 1 saate kadar uzatmak mümkün,bunun için ise erkeğinde bayanında bu konuda biraz çaba göstermesi gerekiyor. İşte  erkeğin seks süresini uzatan kadınlara özel t

Kansere Kesin Çözüm Kanser Otu(Yapışkan Andız Otu)

Manisaya bağlı Akhisarda, Seyitahmet Mahallesindeki bir türbede yaşamlarını sürdüren ve topladıkları otlarla kanserli hastalara şifa dağıttıklarını iddia eden Hasan Alemdar ve Lütfü Acet,kanseri yok eden otu keşfettiklerini söylüyorlar. Kanser otu adı verdikleri bu otu mayıs ile temmuz ayları arasında dağlardan toplayıp kuruttuklarını ve kanser hastalarına ücretsiz bir şekilde Allah rızası için dağıttıklarını söylüyorlar... Buraya kadar her şey normal,ama basında ve sosyal medyada çıkan haber ve bilgiler yukarıda yazdıklarımdan ibaret olduğu için haklı olarak insanların aklında bir çok soru işareti oluşmuş durumda; "bu ot ücretsizse neden bu otun ismi sır gibi saklanıyor,yaşlı başlı adamlar o dağlarda gezip bu otları toplayıp bin bir zahmetle kurutup sırf babalarının hayrına mı bu otu dağıtıyorlar,eğer hayrına dağıtıyorsalar bu ot neden ifşa edilmiyorda sır gibi saklanıyor,kanser otu gerçekten kanseri yok ediyor mu?" tarzında tepki ve sorularla insanlar sosyal medyada ve