Ana içeriğe atla

Sağlık Kütüphanesi Nedir?

Merhaba değerli okurlar,sizlerle paylaşacağımız ilk yazımız, sizler için hazırlayıp sunmuş olduğumuz bu site sizin ne işinize yarar ve sizlere nasıl bir fayda sağlar,bu sitede hangi konular yerler alır,sağlık kütüphanesi sitesinden neler öğreneceksiniz bu konular hakkında sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılmış bir makale olacak.
Sağlık Kütüphanesi Nedir
Sağlık Kütüphanesi
Sağlık Kütüphanesinin Amacı

Sağlık kütüphanesi hiçbir kar amacı gütmeyen sadece okuyucularına sağlık,sağlık sorunları ve tedavi yöntemleri konusunda merak edip öğrenmek istedikleri bir çok bilgiyi,okuyucuları için araştırıp derleyen ve makaleler halinde okuyucularına sunacak olan bir bilgi platformu olmayı amaç edinmiştir.
Malumunuzdur ki sağlık konusunda internette okadar çok yalan yanlış bilgiler dolaşıyor ki,biz bu yalan yanlış bilgiler paylaşan,hiç bir araştırma yapadan insanlara yanıltıcı bilgiler sunan sitler arasından sıyrılıp,sadece sağlıklı kanallardan elde edilmiş ve doğruluğu kanıtlanmış bilgileri sizlere sunarak o sitelerle aramızda bir fark oluşturup sizlere sağlık,sağlık sorunları ve tadavi yöntemleri konularında fayda sağlamak ve bu doğrultuda sizlerin taktirini kazanmak istiyoruz.Ayrıca doğru bildiğiniz bir çok şeyin aslında ne kadar yanlış olduğunu gün yüzüne çıkaracağız,bir nevi sağlık konusunda bir çok şeyi deşifre edeceğiz.

Sağlık Kütüphanesinden Hangi Konular Hakkında Yer Alacak?

Bu sitede genel sağlık bilgilerinden tutunda,bitkisel tedavi ve sağlık yöntemlerine,Alternatif tıp ve sağlık yöntemlerinden tutunda,bioenerji ile tedavi ve sağlık yöntemlerine kadar bir çok sağlık sorunlarına karşı uygulanan tedavi yöntemleri hakkında sizlere güvenilir ve doğru kaynaklardan bilgiler ve makaleler aktaracak!..Ayrıca doğru bildiğiniz bir çok şeyin aslında ne kadar yanlış olduğunu bilimsel makalelerle sizlere kanıtlayacağız.
Bu bilgiler asla televizyonda çıkıp herhangi bir bilgi ve eğitime sahip olmayan "şu hastalık için onunla bunu karıştırın iyi gelir" diyen şarlatan ve düzenbaz insanların sunmuş olduğu uyduruk bilgiler olmayacak.
Sunacağımız bilgilerin hepsi konusunda uzman eğitimli kişilerin paylaştığı doğruluğu kanıtlanmış Türkiye ve yabancı(yurt içi ve yurt dışı) kaynaklardan elde edilerek hazırlanan bilgilerden ibaret olacaktır.

Sağlık Kütüphanesi Size Nasıl Fayda Sağlayacak?

Örneğin hastasınız ve hastalığınız hakkında bilgi edinmek istiyorsunuz,geçirdiğiniz sağlık sorunu için hangi doktara ve hangi bölüme gideceğinizi,yaşadığınız sağlık sorunu sürecinde nelere dikkat etmeniz gerektiğini,bu hastalıkla nasıl baş edeceğinizi,neler yaparsanız hastalığınızı daha kısa sürede yeneceğinizi,hastaneye gitme imkanınız olmadığında basit sağlık sorunlarınlarında doktora gitmeden soruna nasıl müdahale edeceğinizi,acil durumlarda neler yapmanız gerektiğini,basit yaralanma ve kazalarda kendinize veya bir başkasına neler yapmanız gerektiğini,sağlık konusunda nelerin yapılması,nelerin yapılmaması gerektiği,yapılaması gerekenler ve tedavi konusunda nelerin yanlış ve nelerin doğru olduğu hakkında detaylı bilgilere sahip olacaksınız.Ve sağlık konusunda daha sayamadığımız bir çok bilgiye uzman görüşe bu site aracılığıyla sahip olacaksınız.

Bu site asla size ilaç adı vermez,önermez ve tedavi uygulamaz,bu site
sağlık konusunda geç kalmamanız için ön tehşis konusunda size yardımcı olacak ve alarm vazifesi yapacak,bu site size yoldaş olacak,yön gösterecek ve ne yapmanız konusunda sizi yönlendirecek kısacası siz bu süreçte yürürken elinizin altında bir değnek,yolunuzun üstünde bir pusula olacak.

Sağlıklı bir yaşam sağlıklı bir nesil dileğimle...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sakal Kırandan Nasıl Kurtuldum?

İleri Safha Sakal Kıran Hastalığı Görrseli Yazımıza başlamadan önce şunu belirtelim;Şu anda bu sorunu yaşıyorsanız "İçiniz rahat olsun Sakal Kıran hastalığı tedavisi olan bir hastalıktır." Bu yazıyı okuduktan sonra sakal kıran sorunundan tamamen kurtulacaksınız!.. Sakal Kıranın Belirtileri Nelerdir? Sakal kıranın belirtileri;belirli bir bölgede toplu iğne başı büyüklüğünde sık aralıklarla dökülmeler gözlenir,bu küçük dökülmeler birleşerek sakalda bozuk para büyüklüğünde dökülme oluşturur. Sakal Kıran Nedir,Sakal Kıran Neden Olur? Sakal kıran latince adıyla Alopesi areata;  erkeklerde sakal bölgesinde toplu iğne başı büyüklüğünde dökülmelerle başlayıp bozuk para büyüklüğü görünümündeki dökülmere yol açan bir kıl kökü hastalığıdır.İlerleyen safhalarda sakalın belirli bölgelerine sıçrayıp birden fazla bozuk para şeklinde dökülmelere neden olan ve mevcut dökülmüş bölgelerde de genişlemelere neden olup yayılmaya başlayan bir hastalık çeşididir. Sakal kıran bulaşıcı de

Seks Süresini 1 Saat Uzatan Yöntemler

Cinsel ilişkide erkeklerin çoğu 2-3 dakika arasında boşalıyor malesef kadınlarda uyarılma ve boşalma süresi daha geç olduğundan erkeklerin çoğu eşlerini veya kız arkadaşlarını tatmin edememekten şikayetçiler.Malesef  hızlı başlayan ve çabuk biten bir seks hayatımız var. Daha erkeğin işini bitirmesine odaklı bir cinsel ilişki yaşıyoruz. Hatta bu durum şarkılarımıza bile konu olmuş; ‘Sevmek bir ömür sürer, Sevişmek bir dakika’ diyor. Fakat bilim adamlarına göre ideal seks süresi ortalama 7 dakika olmalı. Tabi ki durum böyle olmadığından bundan en çok etkienenler malesef bayanlar oluyor,erkekler kısa sürdüğü için,kadınlar tatmin olmadıkları için ilişkide pürüzler çıkıyor,bu durumdan muzdarip olan bazı çiftler ilişkilerine son veriyor,evli çiftlerde ise durum daha kötü çünkü boşanmaya kadar gidebiliyor!.. Ama artık cinsel ilişkiyi 1 saate kadar uzatmak mümkün,bunun için ise erkeğinde bayanında bu konuda biraz çaba göstermesi gerekiyor. İşte  erkeğin seks süresini uzatan kadınlara özel t

Kansere Kesin Çözüm Kanser Otu(Yapışkan Andız Otu)

Manisaya bağlı Akhisarda, Seyitahmet Mahallesindeki bir türbede yaşamlarını sürdüren ve topladıkları otlarla kanserli hastalara şifa dağıttıklarını iddia eden Hasan Alemdar ve Lütfü Acet,kanseri yok eden otu keşfettiklerini söylüyorlar. Kanser otu adı verdikleri bu otu mayıs ile temmuz ayları arasında dağlardan toplayıp kuruttuklarını ve kanser hastalarına ücretsiz bir şekilde Allah rızası için dağıttıklarını söylüyorlar... Buraya kadar her şey normal,ama basında ve sosyal medyada çıkan haber ve bilgiler yukarıda yazdıklarımdan ibaret olduğu için haklı olarak insanların aklında bir çok soru işareti oluşmuş durumda; "bu ot ücretsizse neden bu otun ismi sır gibi saklanıyor,yaşlı başlı adamlar o dağlarda gezip bu otları toplayıp bin bir zahmetle kurutup sırf babalarının hayrına mı bu otu dağıtıyorlar,eğer hayrına dağıtıyorsalar bu ot neden ifşa edilmiyorda sır gibi saklanıyor,kanser otu gerçekten kanseri yok ediyor mu?" tarzında tepki ve sorularla insanlar sosyal medyada ve